2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی پروعه دیگه خسته شدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 37 پست
بعدش رفته در خونمون دیده من هنوز نرفتم خونه زنگ زده بمن‌میگه کجایی منم گفتم چیکار داری اگه مهم بود م ...

اینجکر موقع ها شک ب دلش بنداز.بگو ی کاری میش اومد دیگه

خیلی نذار مطمین باشه ک ب اوضاع تسلط داشته باشع، بدخلقی نکن

خییییلییی خامی. عین زنهای ۵۰ سال پیش شوهرداری میکنی. یه کم سرزبون داشته باش. تو هنوز مردا رو نشناختی ...

وقتی از قصد میشینه پیش من میگه زنداداش من فلانع داداشم خوشبخته تو باید مثل اون باشی اون اینجوریه تو نیستی و همش اونا میزنه تو سر من در صورتی که من ازش سرم باور کن من اگه در طول روز زنگش نزنم کاری به کارم ندارم زبون خوش امتحان کردم خودشا میزنه به اون راه دعوا میکنم لج میکنم هرکاری میکنم نمیشه بامن تو رقابته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خواستش رسیده حالا دیگه روی واقعیشو نشون داده. 

اصلا خودتو محتاج بهش نشون نده پیگیرش نباش نگو چرا با بقیه خوبی با من نیستی. 

کلا بیخیال باش هرچی جدی تر بگیریش و بیشتر محلش بزاری پرو و وقیح تر میشه. 

دیگه مغزم نمی‌کشه بخدا برا همه میدوعه ولی بمن که میرسه انگار خار دارم فرار می‌کنه بقران مامانش یسال ...

تا وقتی به این مینازی که چند سال بهت التماس کردن، هرگز نمیتونی واقعبینانه زندگیتو بسازی!

واقعا طرز فکر و طرز صحبت و نوع نگاهت به مسائل مال دختر امروزی نیست.

یه کم تو اینستاگرام و یوتوب ویدئوهای درست و حسابی ببین تا شناختت از خودت و همسرت درست بشه و رفتارتم درست بشه.

تا خرابترش نکردی به خودت بیا. حرف اینایی که میگن کلاس بذار و قهر راه بندازم گوش نکن. هیچ مردی واسه قهر و سرسنگینی تره هم خورد نمیکنه. باهاش بجنگی قطعا میبازی. با زنای فامیلشم نباید بجنگی. حتی اگر بد باشن الان تو خودت هنوز جاپات محکم نیست که بخوای با اونا بجنگی

اصلا بهم گوش نمیده میگه من افسار دست تو نمی‌دم

توهم با لبخند و ارومی بگو عزیزم نه افسار چیه زندگی مشترکه دیگه ..میدونم خیلی ادم بهش فشار میاد ولی وقتی واکنشی که اون منتظرشه ندی خودش عقب میکشه

به خواستش رسیده حالا دیگه روی واقعیشو نشون داده. اصلا خودتو محتاج بهش نشون نده پیگیرش نباش نگو چرا ب ...

یسال تمام التماس میکرد که من قبول کنم دیگه می‌دونم چون باهاش رابطه داشتم فکر میکنه هرکاری میخواد می‌کنه و منم باید بسوزم و بسازم من شاغلم درآمد خودما دارم از همه نظر ازش سرم نمی‌دونم چه فکری پیش خودش کرده من درس خوندم اون نیس یه بیمه ندارع بیشتر وقتا بیکاره و علاف

توهم با لبخند و ارومی بگو عزیزم نه افسار چیه زندگی مشترکه دیگه ..میدونم خیلی ادم بهش فشار میاد ولی و ...

تا حالا پیش من سیگار نکشیده چندین بار دیدم تو ماشینش بهش گفتم من نفهمم سیگار بکشی میگه من میکشم میخوای چیکار کنی

وقتی از قصد میشینه پیش من میگه زنداداش من فلانع داداشم خوشبخته تو باید مثل اون باشی اون اینجوریه تو ...

کی باهات تو رقابته؟؟

زن داداشش؟ تو اصلا نباید اونو حساب کنی که بخواد رقیبت باشه. نه تو کلام و رفتار، بلکه توی ذهن خودت!

هروقتم شوهرت اینجوری گفت بگو چشم و ازش دقیقا بپرس ببین چی به چشمش خوب اومده، چی دوست داره، تصورش از اون رفتار چیه. وقتی فهمیدی چی تو سرش میگذره، بعد بگو چشم بخاطر این خواسته تو تمام تلاشمو میکنم و واقعا هم تلاش کن. اولا زنهای دیگه دشمن ما نیستن و ما میتونیم اگر واقعا رفتار خوبی دارن ازشون یاد بگیریم و درثانی اگه حتی واقعا اون رفتار درست نیست و شوهرت به نظرش خوب اومده باید با سیاست یادش بدی، نه با جبهه گرفتن و دعوا. تا کوتاه نیای و زبونت رو نجرخونی به حرف زدن، هرگز نمیتونی به خواسته‌هات برسی.

اسی قشنگ اصفهانی بودن بهت میباره

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

یسال تمام التماس میکرد که من قبول کنم دیگه می‌دونم چون باهاش رابطه داشتم فکر میکنه هرکاری میخواد می‌ ...

اصلا ضعف نشون نده وگرنه سواستفاده میکنه فکر میکنه محتاجشی بیشتر بی محلی میکنه. 

کلا با اعتماد بنفس برخورد کن فکر کن برات مهم نیست.