2777
2789

بچها من چند ماهه عقد کردم

و متاسفانه و از سر بی عقلی سر اینکه نامزدم خیلی اوایل دورم میگشت و فکر میکردم خیلی دوسم داره و مثلش نیست باهاش رابطه کامل داشتم 

خیلی خیلی پروعه هرچی دلش میخواد بمن میگه همش از مامانش خواهراش زنداداشاش تعریف می‌کنه بمن میگه اونا اشاره کنن من زیر لبشونم امشب زنداداش و خواهرش خونشون بودن گفت بریم خونه ما من نرفتم بعد بهش پیام دادم من پیاده دارم میرم یسری چیز بخرم گفت برو در صورتی که شب بود و راهمم دور منم راه افتادم چهل دقیقه پیاده رفتم دیدم نه خبریش نیس زنگش زدم گفتم من فلان جام مگه اینکه غیرتش بجنبه گفت خب منم دارم شام میخورم انگار نه انگار حالم خیلی بد شد منم به بابام گفتم اونم گفت دیگه اصلا بهش محل نده حق نداری دیگه جواب بهش بدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو هنوز یاد نگرفتی از مردا نباید انتظار داشته باشی هیچ جوره

نباید عکس العمل نشون میدادیو میگفتی مگ برات مهمه

باید کاری کنی اون فک کنه دیگ تو بهش اهمیت نمیدی ن برعکس

کاربری دوم' 

اصلا خودتو سرزنش نکن

الانم سرسنگین باش

هروقت گفت بیا مثل خودش جواب بده براش کلاس بذار

فکر نکنه رابطه داشتی حالا محتاجشی

بعدم خودتو پرطرفدار نشون بده

اصلا هم رو خانوادش حساسیت نشون نده

سرتو شلوغ نشون بده

رفتار اون که اشتباهه ولی شما ازدواج کردی عزیزم نه پدرت خودت روش زندگیتو انتخاب کن

اینم بدون ی زندگی رو میسازن ساخته نیست ازقبل ایناهم ک میان میگن مرد بایدفلان باشه و اینا اینجوری نیست یادش بده باسیاست نه این که با زبون درازی بهش بگی ما زنها باید حرف بزنیم تامتوحه بشن اونا

خییییلییی خامی. عین زنهای ۵۰ سال پیش شوهرداری میکنی. یه کم سرزبون داشته باش. تو هنوز مردا رو نشناختی. بخوای اینجوری ادامه بدی قطعا به مشکل جدی میخوری. خیلی برخوردت خام و ساده و حتی بچه‌گانه‌ست!

چطور واسه بابات تعریف کردی ولی اون باید خودش بفهمه. به اونم باید صبورانه توضیح میدادی. بدون اخم و گله و جنگیدن با زنای دوروبرش!

عزیزم تو هنوز یاد نگرفتی از مردا نباید انتظار داشته باشی هیچ جورهنباید عکس العمل نشون میدادیو میگفتی ...

دیگه مغزم نمی‌کشه بخدا برا همه میدوعه ولی بمن که میرسه انگار خار دارم فرار می‌کنه بقران مامانش یسال التماس کرد تا منا بهش دادن