2777
2789
به خودت تلقین نکن  فاصله سنی موثره اماواقعا همه‌جیزنیس حالاجالبه توی بحث اخیرمن و همسرم به ای ...

ممنون گلم از راهنمایی های پر سودت

ان شالله همه مشکلاتشون حل بشه ودیگه اختلاف و دعوایی نباشه ک به حد قهر برسه تو زندگی همه

من ب این جمله اعتقاد دارم

اینـنیز بگذرد

ان شالله بخوبی و خوشی بگذره و تموم شه تمامـ این قهرها و ناراحتی های دوستانی ک تو این تاپیک هستن و همچنین استارتر جیگددد

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

مهرنگ جون امشب غذای مورد علاقشو بپز لباس مرد علاقشم بپوش

دیگه سعی کن باهاش بحث نکنی حتی اگه اشتباه میکنه

بزار ی مدت اینجوری بگذره فقط بخاطر اینکه خودت تو آرامش باشی .شاید شوهرتم ب خودش اومد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون گلم از راهنمایی های پر سودت ان شالله همه مشکلاتشون حل بشه ودیگه اختلاف و دعوایی نباشه ک به حد ...

عزیزم خواهش میکنم

و ممنون از دعاهای خوبت

آمین   

تازه عضو شدم ولی خیلی وقته خواننده ی خاموشم        
منم از خانواده ام‌ دورم ، تو ی شهریم ولی یک ساعت فاصله داریم‌ ،ولی دیگه عادت کردم همه جا تنها میرم ، ...

چ خوب ولی منه احمق عمرا برم 😔فقط باشگاه میرم اونم با ماشین بدون ماشین اصلا کلاسو نمیرم😓😓

منظورتون اینه بدون همسرتون جایی‌نمیرین؟ اگراینجوره احتمالا‌مثل من وابستگی ناسالم دارینا بهتره هرجه ...

اخه عزیزم تو شهر غریب سختمه بیرون درومدن

راست میگی وابستگی شدید دارم😔😔من سوپر مارکتم نمیرم خرید کنم

حساسیت و زودرنجی، ریشه در کودکی داره و از کمبود اعتماد به نفس میاد؛ باید مرتب با اقوام و دوستان برنامه بگذارید و راههای افزایش اعتماد به نفس رو تمرین کنن؛ مشکل اسپرم هم باعث شده ایشون احساس کمبود اعتماد به نفس داشته باشه و منزوی بشه؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
چ خوب ولی منه احمق عمرا برم 😔فقط باشگاه میرم اونم با ماشین بدون ماشین اصلا کلاسو نمیرم😓😓

دور از جون ؛ سعی کن به این حست غلبه کنی عزیزم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
اخه عزیزم تو شهر غریب سختمه بیرون درومدن راست میگی وابستگی شدید دارم😔😔من سومر مارکتم نمیرم خرید ک ...

درکت میکنم

من توی شهرخودمم

کلی ام مجردیم اهل گشت و گذاربادوستام بودم 

هروز هروز

الان بدون شوهرم غذاهم سختمه بخورم چه برسه بیرون و خوش گذرونی

قهرکه‌باشیم که دیگه‌کلا غذاتو معدم نمیره 

اماخب اگرمثل من سال اول زندگیته یه یاعلی بگو اصلاح کن 

چون زندگی‌مهمترازین چیزاس

وقتی میدونیم مشکل ازخودمونه باید حلش کنیم

ازهمین به قول خودت سوپری شروع کن

برو سبزیجات بخر

میوه روخودت بخر

ازین‌کارای کوچیک 

درکت میکنم من توی شهرخودمم کلی ام مجردیم اهل گشت و گذاربادوستام بودم  هروز هروز الان بدون ش ...

ن اول ازدواج نیس پری روز رفتیم ۸سال😓

راست میگی حرفاتو کاملا قبول دارم از فردا شروع میکنم قول🤗

حساسیت و زودرنجی، ریشه در کودکی داره و از کمبود اعتماد به نفس میاد؛ باید مرتب با اقوام و دوستان برنا ...

من بینهایت حساس و زودرنجم وباهمین خصوصیت هنسرمو که خیلی دوسم داشت نزدیک بود فراری بدم‌دیگه

اعتماد به نفسمم پایینه 

درعین اینکه مشکل خاصی ندارم 

توی تستای روانشناسیمم بهم گفتن خیلیییی زودرنجی  

راهی سراغ دارین؟البته به جزمشاوره که‌حتما‌پیگیرش میشم

کتاب یا راه خاصی هست؟

ن اول ازدواج نیس پری روز رفتیم ۸سال😓 راست میگی حرفاتو کاملا قبول دارم از فردا شروع میکنم قول🤗

عزیزممممم

صدوبیست ساله بشه زندگیتون

مبارک باشه سالگردتون

تومیتونییییی  

مگه مجبورید که قهر کنید وقتی طاقتشو ندارید و بعدش اینجوری التماس دعا بشین😃😃😃😜😜😜😜😜

😐😐😐😐😐😐

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧