2777
2789
هورموناش داغونه اما عصبی نمیشه زود رنجه ببین با همه فامیل کنتاک کرده فامیل خودشونا

همین دیگه همین هورمونای لعنتی عصبیشون میکنه

باعث عقیمیشونم میشه

باید ی مدت قرص بخورن همسر من ک دوساله میخوره همه چی اوکی شده خداروشکر ایشالا شوهر توام زود درمان بشه

ولی حق بده بهش دست خودش نیس باید کامل درمان شه

ینی میشه؟

بلههههه که میشه

چی‌فکرکردی؟

به ظاهرش نگاه نکن

مردا ظاهرشون انقدر قوی و مستبد به نظرمیاد اماخیلی شکننده هستن

من خیلی کوجکترو کم تجربه ترازونم که بخوام بهم چیزی یادبدم 

امامطمئن باش زندگی وااااقعا معنی همین یک آیه ی خداونده(ان مع العسر یسرا)

همراه هرسختی آسانیست

مطمئن باش هرجا‌زندگیت سخت شد آسونی داره میدوه دنبالش که برسه بهش

تازه عضو شدم ولی خیلی وقته خواننده ی خاموشم        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این لزوما به اختلاف سنتون مربوط نمیشه ایشون آدم جدی وعمیقی هست شاید 10 سال پیشم نسبت به همسالانش خیل ...

اتفاقا فرد خیلی شادی هست ولی یه شادیه ک یه فرد سی ساله داره

تو بیست و خورده ای سالگی هاشم همه گفتن شیطون بوده 

اره دو تا ادم با روحیات متفاوت کنار هم زندگی کنن حالبه و نسبتا زمان زیادی میبره تا با هم مچ بشن و بتونن خوب زندگی کنن

ما بعد ۳ سال هنوز روال اصلی زندگی رو پیدا نکردیم

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
حلماجون من تنهایی اصلااااا بیرون درنمیام فقط با ماشینمون میدونم اشتباس ولی من اینجوری هستم متاسفانه

وای سخته که عزیزم😥  چندبار بری میبینی تنهایی خیلی خوبه ها😀 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
حلماجون من تنهایی اصلااااا بیرون درنمیام فقط با ماشینمون میدونم اشتباس ولی من اینجوری هستم متاسفانه

وقتشه شوهرشماهم یه تاپیک بزنه بگه زنم تنهایی ازخونه درنمیاد چیکار کنم.؟؟؟😢😢

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
بچه ها خیلی استرس داشتم جواب همرو بتونم بدم ببخشید اگه کشدار گفتم دیر شد دعام کنین

عزیزم نیازی نیس تک تک پاسخ بدی

قراره جوتب دادن و صحبت ماها درجهت ارامشت باشه 

نه اینکه بهمت بریزه که تند تند جواب بدی

راحت باش

ازته دل دعات میکنم

براتم یه آیه الکرسی میخونم

اتفاقا فرد خیلی شادی هست ولی یه شادیه ک یه فرد سی ساله داره تو بیست و خورده ای سالگی هاشم همه گفتن ...

انشالله درست میشه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
اخه تو شهر غریب هیچکسی ام ندارم سختمه  فکر کنم تنهایی تو خیابونا واسه خودم بچرخم😁

منم از خانواده ام‌ دورم ، تو ی شهریم ولی یک ساعت فاصله داریم‌ ،ولی دیگه عادت کردم همه جا تنها میرم ، تنهایی میرم خرید و خونه مامانم اینا و همه جا

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
همیشه میگه😅میگه تو افسرده ای تحریکم میکنه با این حرفا ولی من اهمیت نمیدم🤗😄

متولد چه ماهی هستی؟

همیشه میگه😅میگه تو افسرده ای تحریکم میکنه با این حرفا ولی من اهمیت نمیدم🤗😄

منظورتون اینه بدون همسرتون جایی‌نمیرین؟

اگراینجوره احتمالا‌مثل من وابستگی ناسالم دارینا

بهتره هرجه‌زودتر درمانش‌کنید 

که‌هم زندگی به خودتون بچسبه هم همسرنون

وقتی تنهابرین بیرون و بیاین تازه هنسرتون و حتی خودتون متوجه نغییرروحیه میشین

میبیننی کلی حرف جدید هست از چیزایی که بیرون دیدین

علاوه براون خودتونم میگین واااای چقد خوب بود 

من هم مثل شمام 

امادرپی تغییر و اصلاحم