2777
2789
کلا فکر میکنم طبعش سرده.طبع سرد باعث زودرنجی وبدخلقی میشه.ببندش به گرمیجات.رنگینک بلدی درست کنی؟

خخخ اون که با خرماست اره بلدم اما خیلی تیزه سریع میگه میخایی تقویتم کنی با این چیزا درست نمیشه دارو میخورم خخخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ اون که با خرماست اره بلدم اما خیلی تیزه سریع میگه میخایی تقویتم کنی با این چیزا درست نمیشه دارو ...

خوب حالت دسر درست کن باهم بخورید نه که مثل دارو

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
حالا من میگم کاش شوهرم ازم خیلی بزرگتربود برام نقش حمایتی بیشتری داشت تانقش دوست

اختلاف سنی خوبه

ولی در حد نرمالش ک همون ۴و 5 ساله

بیشتر از این باعث میشه دنیاهاتون باهم فرق دلشته باشه

و خیلی فاصله باشه

مثلا من الان تو ۲۰ سالگی تو اوج شادی و تفریحم

ولی شوهرم تو ۳۰ بفکر کتاب، درس،ـتحقیق و پژوهش و کارای این تیپیه

جوونی ک من میخام بکنم رو اون ۱۰ سال پیش کرده...

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
نمیدونم والا من دوسش دارم اما به خدا خیلی حساسه همش قهره قهره مردونه ها  

شوهر من بعضی وقتا قهر میکنه ولی من تحمل قهر ندارم‌ میرم اذیتش میکنم حرضش رو در میارم مجبور بشه آشتی کنه😄بعضی وقتا که قهره میرم دوباره بحث و دعوا شروع میکنم😐یعنی حاضرم باهاش دعوا کنم ولی قهر نباشیم 😐 بعد یجوری میشه که اخر دعوا اشتی میکنیم😁اصلا تحمل قهر و سکوت شوهرم رو ندارم🤕😓

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
شوهر من بعضی وقتا قهر میکنه ولی من تحمل قهر ندارم‌ میرم اذیتش میکنم مجبور بشه آشتی کنه😄بعضی وقتا که ...

منم الان باهاشم قهرم😠😠سوئیچ تو جیبش مونده رفته سرکار بقدری عصبی شدم حد نداشت وقت ارایشگاه داشتم😭😭😭

کاش ی ازمایش هورمون میداد همسر منم این مشکلو داشت بعدش این مشکل باعث میشه عصبی ام بشن از وقتی مشکلش ...

هورموناش داغونه اما عصبی نمیشه زود رنجه ببین با همه فامیل کنتاک کرده فامیل خودشونا

ممممممممنون عززززززیزمممممممممم خیلی سخته ولی خب عادت کردم دیگه البته مقصر خودمم با کسی زندگی میک ...

به خودت تلقین نکن 

فاصله سنی موثره اماواقعا همه‌جیزنیس

حالاجالبه توی بحث اخیرمن و همسرم به این اشاره کردکه‌اگرچندین سال ازم کوچیکتربودی شاید حرفمو گوش میدادی انقد لج نمیکردی

پس‌سن موثره اما نمیتونه همه‌جیزباشه

زندگی‌تجربه ست 

گذشت هم توی همه‌زندگیاهست 

و باید باشه 

هرشخصی ترکیبی‌ازخوبیا وبدیاس

درکل‌دارم کم کم یادمیگیرم سخت نگیرم 

سخت نگیر‌که‌اسون بگذره  

تازه عضو شدم ولی خیلی وقته خواننده ی خاموشم        
اختلاف سنی خوبه ولی در حد نرمالش ک همون ۴و 5 ساله بیشتر از این باعث میشه دنیاهاتون باهم فرق دلشته ...

این لزوما به اختلاف سنتون مربوط نمیشه ایشون آدم جدی وعمیقی هست شاید 10 سال پیشم نسبت به همسالانش خیلی شروشورنبوده.شماهم شادوشنگولی ولی ادماباروحیات متفاوت زندگی جالبتری دارن تاهردو آروم یا هردو شیطون.درسته؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
منم الان باهاشم قهرم😠😠سوئیچ تو جیبش مونده رفته سرکار بقدری عصبی شدم حد نداشت وقت ارایشگاه داشتم😭� ...

عیبی نداره حرص نخور😁 ی آژانس بگیر خودت برو😍

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧