2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها نوشتم علتش رو که الان قهره ما زیاد قهر میکنیم این دفعه ولی خیلی سرو سنگینه خیلی

اخه تو به این مهربونی چجوری دلش میاد باهات قهر کنه😍😍

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
عزیزم فقط با خودمون بلده شاد باشه اهل هیچ مهمونی اینا نیست  کارای مورد علاقشو.میکنم اما خب ذات ...

ناراحت نشو اول بادوستش حرف زده

شاید واقعا پیش اومده 

به خودت نگیرکه‌حتما‌منظور یادلیلی پشتشه

شاید اون دوستش اطلاعاتی داره دراین زمینه

اینکه فقط باشماشاده نکته منفی نیس

ممکنه در دراز مدت خسته کننده باشه

اما شاید خیلی هاارزو داشنه باشن که همسرشون توی تنهایی و روابط خانوادگی یه روی خوش نشون بده

شاید کلا تیم شخصیتیش این باشه

وقتی برای خودتون حلش کنید که قصدی و منظوری پشتش نیس

و علت شمانیستی و نمیخواد به این وسیله بی مهری کنه 

مطمئنم خیلی ازمشکلاتتون حل‌میشه دوست گلم

تازه عضو شدم ولی خیلی وقته خواننده ی خاموشم        
عزیزدلممممم کاملا‌میفهممت سخه حیلی ولی قول میدم خیلی زود همه‌چی درست بشه همه چیز دعای نادعلی بخ ...

ممممممممنون عززززززیزمممممممممم

خیلی سخته

ولی خب عادت کردم دیگه

البته مقصر خودمم با کسی زندگی میکنم که بیش از یک دهه اختلاف بینمونه و خیلی از هم دوریم

بخاطرش از،خیلی چیزا زدم

ولی نمیبینه

با خودم میگم وقتی شوهرم میتونه این همه وقت خوددار باشه و هیچ حرفی نزنه و قهر باشه

پس من میتونم

ولی عزیزم اینبار دیگه نمیرم جلو

صبر میکنم خودش بیاد..اگرم نیومد ک ب همین روال ادامه میدیم.

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
ممممممممنون عززززززیزمممممممممم خیلی سخته ولی خب عادت کردم دیگه البته مقصر خودمم با کسی زندگی میک ...

حالا من میگم کاش شوهرم ازم خیلی بزرگتربود برام نقش حمایتی بیشتری داشت تانقش دوست

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
اره دیگه نگفت نرو به جون خودم گفت شب خودت خودت میدونی بعدش که رفتم دلگیر شده بود

خب خودش دوس نداره رفتامد کنه ولی حق اینو نداره ب تو بگه نری 

بعدش وقتی مخالفت نکرده چرا بعدش ناراحت شده عجیبه ها😐

عزیزم همسرتون درونگراست؛ باید علایق و سلایقش رو بشناسید و هر از گاهی هم بهش اجازه بدید در غار تنهاییش فرو بره؛ به محض اینکه از چیزی صحبت میکنه، سریع واکنش نشون بدین و علاقه؛ مشکلات محل کار و استرس باعث میشه آقایون عصبی بشن و یا در خودشون فرو برن و کاملا طبیعیه؛ مشکل اسپرم و سردی رابطه هم با متخصص یورولوژی و سکسولوژیست کاملا حل میشه؛ اصلا نگران نباشید؛ قهر کردن زیاد و مکرر ریشه در کودکی و تربیت ایشون داره و باید با هم برید مشاور خانواده خصوصا بخاطر پسرتون؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
نمیدونم والا من دوسش دارم اما به خدا خیلی حساسه همش قهره قهره مردونه ها 

کلا فکر میکنم طبعش سرده.طبع سرد باعث زودرنجی وبدخلقی میشه.ببندش به گرمیجات.رنگینک بلدی درست کنی؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
عزیزم همسرتون درونگراست؛ باید علایق و سلایقش رو بشناسید و هر از گاهی هم بهش اجازه بدید در غار تنهایی ...

تحت درمانه عزیزم اون مواردی هم که گفتین چشم بیشتر رعایت میکنم مرسی