2777
2789
جفتمون مقصریم اخه بعدشم من دل تنگشم خیلی

منم دلتنگ شوهرممم

دیشب تازه از،مسافرت برگشت

ولی دریغ از،یک کلمه حرف

۱۰ روزه هیچی باهم حرف نزدیم

اون ۲و ۳  روزه اول چندبار رفتم حلو برای عذرخواهی ولی همش بی احترامی کرد، منم دیگه بیخیال شدم

با اینکه خیلی دلتنگ یه بار بوس کردنشم🙈😔

ولی خب چیکار میشه کرد وقتی خودش نمیخاد

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهرنگ جان همسرتون جدیدا انزوا طلب شده یا همیشه همینطور بوده؟

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
بچه ها نوشتم علتش رو که الان قهره ما زیاد قهر میکنیم این دفعه ولی خیلی سرو سنگینه خیلی

عزیزم مردا وقتی عصبی میشن دوس دارن تنها باشن بهش دیگه پیام نفرس بزار یکم اروم شه 

شوهر من دو تا کار داره تو این اوضاع مالی بد یکیش فانشه برای علاقه ی شخصیشه بعدش روابطمون زناشویی بده ...

درکت میکنم فشارمالی همه‌رو ازپا انداخته

مردا هم گناه دارن واقعا مقصرنیستن

شماهم حق داری دلت سرگرمی و تنوع بخواد

اما‌ناچارا گاهی‌مجبوریم شخصا حال خودمونو خوب کنیم 

دیشبم توی یه تاپیک دیگه‌گفنم به خصوص ماایرانیا یادنگرفتیم باخودمون خوش باشیم 

همیشه وابسته دوست و همسروخانواده ایم

گلم یکم سرگرمی براخودت بتراش

کمترفکر میکنی

کتاب رنگ امیزی بزرگسالان بگیر

قیمتشم مناسبه من خودم سفارش دادم بخرم 

درمانیه و برای روحیه خوبه 

پیاده روی کن

کلا خودت حال خودتوخوب کن

روی همسرتم ناثیرمیزاری

تازه عضو شدم ولی خیلی وقته خواننده ی خاموشم        

قبل ازدواج اولت تورو میخواسته؟عشق قدیمی واین حرفا😉

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
مهرنگ جان. کلا میل ب تنهایی داره یا حوصله مهمونو نداره؟ نمیتونین دوتایی کارای مورد علاقتونو بکنین؟ ...

عزیزم فقط با خودمون بلده شاد باشه اهل هیچ مهمونی اینا نیست 

کارای مورد علاقشو.میکنم اما خب ذاتا یخه الان دیدم در مورد اون یکی کارش که گفتن فانه براش با یکی از دوستای دیگمون حذف زده دذ صورتی که همیشه اول واسه من میگفت

اره عزیزم 

خوب پس اهل عشق وعاشقی هم هست.جای شکرش باقیه.بعضیا کلا تو این فازانیستن

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
منم دلتنگ شوهرممم دیشب تازه از،مسافرت برگشت ولی دریغ از،یک کلمه حرف ۱۰ روزه هیچی باهم حرف نزدیم ...

عزیزدلممممم

کاملا‌میفهممت

سخه حیلی

ولی قول میدم خیلی زود همه‌چی درست بشه

همه چیز

دعای نادعلی بخون محشره 

سه باربخونش

خیلی کوتاهامامعجزه ست 

تازه عضو شدم ولی خیلی وقته خواننده ی خاموشم        
عزیزم فقط با خودمون بلده شاد باشه اهل هیچ مهمونی اینا نیست  کارای مورد علاقشو.میکنم اما خب ذات ...

قربونت برم.

هیشکی واسه ادم نمیمونه.

خودت و شوهرت مهم هستین.

در مورد کارش خیلی حساس نشو.

همسر منم میخاست انتقالی بگیره، فکن کن کار ب این مهمی رو ب من اطلاع نداده بود...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
نه همیشه همینه من رفتم تنهایی مهمونی ناراحت شده

یعنی خودش نمیاد انتظارداره شماهم نری؟