2777
2789

سلام مهرنگ جان.توکه انقدرمهربونی مگه باکسی هم قهر میکنی😯

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من دو تا کار داره تو این اوضاع مالی بد یکیش فانشه برای علاقه ی شخصیشه بعدش روابطمون زناشویی بده ...

ازاول میل به انزوا داشت؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

عزیزدلم درکت میکنم غصه نخور اشتی میشین 

محبت و الفتی که بین زن و شوهره هنیشه کارسازه ان شاالله

سعی کن دلتنگش کنی

با عکس فرستادن

باکلیپ ساختناز روزای خوبتون

بایه عطرخوب از غذای مورد علاقش

سخت نگیر

ادمای این زمونه تشنه ی محبتن

دنیاهم که‌بیرحمه و زودگذر

من دیگه‌محاله دل شوهرمو بشکنم

چون توی روزای اخیروقتی نزدیک بود از دستش بدم فهمیدم چقدررررر هنوز دوسش دارن 

تازه عضو شدم ولی خیلی وقته خواننده ی خاموشم        

مهرنگ جان امیدوارم خیلیییی زود آشتی کنین عزیزم ناراحت نباش💚💚

سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....

سختی و بالابلندی

قهرو اشتی

سوتفاهم و درگیری

توهمه زندگیا هست شماازمن باتجربه تری صددرصد

نزار این روزا ناامیدت کنه از روزای قشنگی که اون بین دارین

همیشه هن به مایین ترازخودت نگاه کنو نقایسه کن

زندگی‌منو مقایسه های توذهنم بابالاتر و بهترازخودم داشت برمیکرد

تازه عضو شدم ولی خیلی وقته خواننده ی خاموشم        

بعدش ادعای روشن فکری داره در عین حال حساسه ببینین من چقدر حساب شده رفتار میکنم پسرمم از ازدواج اولمه تا ناراحت میشه میگه تو منو ول کرده بودی من منتظر تو موندم حالا توام یه کم با من راه بیا! منم قاطی کردم 

راستش من حکایت اکثر تاپیکهای این روزها رو گفتم.ولی یک لحظه گفتم نکنه این دوستمون برنجه.برای همین پست ...

اگه تازه وارد بود حق داشتی عزیزم انقد سرکاری تاپیک میزنن همه بدبین شدیم

ولی خب این کاربر قدیمیه اکثرا هم میشناسنش

مهرنگ جان.

کلا میل ب تنهایی داره یا حوصله مهمونو نداره؟

نمیتونین دوتایی کارای مورد علاقتونو بکنین؟

یا مثلا توی خونه محیط رو شاد بکنین؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

توروابط زناشویی هرچه فواصل رابطه بیشتر بشه آدم سردتر میشه آدمی که هیچ مشکلی نداره هم سرد میشه.خودت پیشقدم شو نذارزیاد فاصله بیفته