2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 6758 بازدید | 524 پست
صبر کن خیلیم مواظب خودت باش گرمی نخور استرس نداشته باش بیبی چک الکی مثبت نمیشه اونم این همه.

نمیدونم .دیگه خسته شدم دیشب بیرون بودم خیلی هم راه رفتم اومدم خونه از خستگی کمرم درد گرفته بود صبح یه لک کمرنگ دیدم ولی فعلا خبری از پری نیس 

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نا امید نباش به نظرم جووب سونو گرافیتو ببر به دکترت نشون بده ضخامت 9 خیلیم کم نیسنا.

یعنی امکان داره؟؟توسونوگرافیم نوشته1هفته بعددوباره برم ولی دیگه آزمایشم منفی شد هم بیخیال دکتر شدم هم بیخیال سونو

💞خدایا عاشقتم💞

نمیدونم .دیگه خسته شدم دیشب بیرون بودم خیلی هم راه رفتم اومدم خونه از خستگی کمرم درد گرفته بود صبح ی ...

نهههه مواظب خودت باش اصلا سهل انگاری نکن یکم تحمل داشته باش درست میشه .

یعنی امکان داره؟؟توسونوگرافیم نوشته1هفته بعددوباره برم ولی دیگه آزمایشم منفی شد هم بیخیال دکتر شدم ه ...

ببین شما که کیست نداشتی ، سونو گرافی هم گفته دوباره بیا ،تو ی دکتر دیگه برو از روی ضخامت شاید ی چیزی بفهمن بهت بگه چیکار کنی.

دوست من دوبار سونو شکمی کرد دوبار سونو داخلی بازم گفتن باردار نیستی ولی خودش امید داشت تو 8 هفتگی سا ...

اوخی😍😍اون آزمایشم داده بود؟اخه ازمایشم حالموگرفت

💞خدایا عاشقتم💞

برو پیش دکترت جواب سونو رو ببر ببین بهت چی میگه ، خودش میگه کی بری آزمایش ،اگرم این ماه نشد ماه بعدی من مطمئنم میشی. خوش بحالت که فوق تخصص اونجا کنارته من چی بگم که اصلا دکتر خوب اینجا نیست به خاطر کار شوهرم تو یکی از شهرای استان فارس هستیم باید برم شیراز اگه بخوام.

برو پیش دکترت جواب سونو رو ببر ببین بهت چی میگه ، خودش میگه کی بری آزمایش ،اگرم این ماه نشد ماه بعدی ...

دعاکن برام دوستم..توهم ان شاءالله باردارباشی حرفات همش امیدوارم میکنه من دکترم توشهرخودمون نیس گلم

💞خدایا عاشقتم💞