2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 6758 بازدید | 524 پست

الان خونه ی دوستم بودم مامانش میگفت چشمات بهم ریخته احتمالا بارداری ، خیلی با اطمینان میگفت که بارداری دختر نگران نباش😃 گیج شدم حسابی .

شماهم چشماتون خسته هست؟ من چشمام قرمز شده انگار شب بیداری کشیدم یکمم میسوزه.

الان خونه ی دوستم بودم مامانش میگفت چشمات بهم ریخته احتمالا بارداری ، خیلی با اطمینان میگفت که باردا ...

منم چشام میسوزه دقیقا ..مامانمم میگف چشمات مثل زنای حاملست فقط خدای بالاسر کمکمون کنه ومامان شده باشیم 

💞خدایا عاشقتم💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله که بارداری توکلت بخدا باشه اصلا فکرای منفی نکن چندروز عقب انداخته بودی؟

8 روز البته اگه 34 روز حساب کنم دوره هامو چون از 30 روز تا 34 روز بود دوره هام منم بیشترش رو در نظر گرفتم.

منم چشام میسوزه دقیقا ..مامانمم میگف چشمات مثل زنای حاملست فقط خدای بالاسر کمکمون کنه ومامان شده باش ...

سلام عزیزم اولا ک ایشااللا بارداری و یه نی نی خوشمل تو دل جاخوش کرده بعد برا اطمینانم الان برو داروخونه یه بی بی چک بگیر نشون میده صد در صد من ۴روز ب وقت پریم مونده بود هاله افتاد

8 روز البته اگه 34 روز حساب کنم دوره هامو چون از 30 روز تا 34 روز بود دوره هام منم بیشترش رو در نظر ...

منم دوره هام 28روزس بعضی اوقاتم 29 که منم 29درنظرگرفتم 11روزه عقب انداختم

💞خدایا عاشقتم💞

منم چشام میسوزه دقیقا ..مامانمم میگف چشمات مثل زنای حاملست فقط خدای بالاسر کمکمون کنه ومامان شده باش ...

واقعا ؟ چه جالب که مثل همیم، انشالله که حامله باشی عزیزم انشالله.

سلام عزیزم اولا ک ایشااللا بارداری و یه نی نی خوشمل تو دل جاخوش کرده بعد برا اطمینانم الان برو داروخ ...

سلام گلم ممنونم دعام کن بی بی چک دارم ولی انقدرمنفی شده میترسم بگیرم...توروخدا خیلی دعام کنین خیلی محتاجم😔😔

💞خدایا عاشقتم💞

سلام عزیزم اولا ک ایشااللا بارداری و یه نی نی خوشمل تو دل جاخوش کرده بعد برا اطمینانم الان برو داروخ ...

ما مشکلمون همینه که ببی چک نشون نمیده عزیزم هر روز داریم چک میکنیم .همش منفی بوده تا الان

سلام گلم ممنونم دعام کن بی بی چک دارم ولی انقدرمنفی شده میترسم بگیرم...توروخدا خیلی دعام کنین خیلی م ...

پس همین الان ب خدا توکل کن و دلتو بدنگیر و برو تست کن بیا خبر خوشو بده بنظرم الان یه نذرم بکن برا گهواره علی اصغر یا علم حضرت ابولفضلدحتما جواب میگیری

ما مشکلمون همینه که ببی چک نشون نمیده عزیزم هر روز داریم چک میکنیم .همش منفی بوده تا الان

خب هرروز ک اشتباهه باید از پری گذشته باشه چون بعضیا بتای خونشون دیر بالا میره البته بیشتر توی خون هست تا ادرار

پس همین الان ب خدا توکل کن و دلتو بدنگیر و برو تست کن بیا خبر خوشو بده بنظرم الان یه نذرم بکن ...

خیلی نذر کردم گلم این بار توکل کردم بخدا و توسل کردم به حضرت ابوالفضل علیه السلام ..نذر شیر برای حضرت علی اصغرکردم و نذر واسه روضه ی حضرت رقیه سلام الله علیها..و اگر حامله باشم میزارم ابوالفضل دخترباشه نازنین زهرا

💞خدایا عاشقتم💞