2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 6758 بازدید | 524 پست
سلام عزیزم دعامون کن دیگه...من امروز10روزگذشته وبی بی چک زدم منفی شد..سوال منم هست اگر سونو نشون مید ...

ان شاءالله 

من تا شنبه صبر میکنم میرم سونو، دیگه دلم طاقت نداره 

ان شاءالله به حق امام حسین هر چیزی که خیره برامون پیش بیاد

و اینکه بچه ها ناامید نباشین مادر من هم زمان بارداری برادرم آزمایشاش منفی میشد ولی وقتی رفته بود دکتر گفت دو ماهه حامله هست

من مطمئن هستم همه ی شما سال دیگه همین موقعه نی نی های خوشگلتون، توی بغلتون هست، ان شاءالله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم دعامون کن دیگه...من امروز10روزگذشته وبی بی چک زدم منفی شد..سوال منم هست اگر سونو نشون مید ...

درک می کنم عزیزم، منم میبینم دور و بری هام همه حامله شدن، دلم از غصه میترکه 

ان شاءالله که نی نی هاشون سالم باشن 

ولی منم میخوام خو

ان شاءالله  من تا شنبه صبر میکنم میرم سونو، دیگه دلم طاقت نداره  ان شاءالله به حق امام ح ...

اره عزیزم ابجی های منم بی بی و آزمایششون منفی میشده سرپسراش ولی بارداربودن میگن کسایی ک تو خانواده یکی رو دارن اونجوری خودشونم همینطورین ک دیرمعلوم میشه بارداریشون و یالقاحشون دیرصورت گرفته..یکی ازتاپیک ها هم نوشته بودن که سر پسر حامله باشی دیر نشون میده حاملگی رو..

من که دخترو پسر فرقی نداره برام فقط باردار بشم که خیالم راحت بشه این ماه محرم خانوادم خانواده شوهرم آشناها وخودم وشوهرم کلی نذر ونیاز کردیم وگفتیم دسته های هیئت دعامون کردن و گفتم توماه محرم وصفرحامله بشم پسرباشه اسمش رومیزارم ابوالفضل ب عشق حضرت ابوالفضل علیه السلام و دختر باشه میزارم نازنین زهرا به عشق حضرت زهرا سلام الله علیها وفعلا 10روزعقب انداختم وخیلی امیدوارم بااینکه بی بی هام منفی میشن اینم میدونم قمربنی هاشم حضرت عباس علیه السلام کسی رو ناامید ازدر خونش برنمیگردونه توکل کردم بخدا و توسل کردم به حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام که منم بارداربشم و تمام منتظراهم بارداربشن ان شاءالله

💞خدایا عاشقتم💞

اره عزیزم ابجی های منم بی بی و آزمایششون منفی میشده سرپسراش ولی بارداربودن میگن کسایی ک تو خانواده ی ...

ان شاءالله 

سرنماز همتون رو دعا میکنم ان شاءالله برات هر چی خیر هست پیش بیاد 

الهی آمین 

سلام عزیزم چیشد پریود شدی؟زیر دل دردبگیره ازعلائم بارداری هم هست بعضیا

نهههههه هنوز از پریود خبری نیس، میگم نکنه کیست دارم؟ یا تخمک گذاری دیر شده بوده یا اصلا تخمکی نبوده که پریود نشدم

نهههههه هنوز از پریود خبری نیس، میگم نکنه کیست دارم؟ یا تخمک گذاری دیر شده بوده یا اصلا تخمکی نبوده ...

ان شاءالله که بارداری توکلت بخدا باشه اصلا فکرای منفی نکن چندروز عقب انداخته بودی؟

💞خدایا عاشقتم💞