2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 6758 بازدید | 524 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بتا 0/8 بود حتی هنوز یک هم نیس ، چه برسه به 10 ،خیلی بعید میدونم باردار باشم استرس گرفتم تا حالا برا ...

مگه عکسی ک فرستادم خانومه باردار بود رو ندیدی ک بتا 0بود ولی باردار بود

💞خدایا عاشقتم💞

چه خبر دوستان هنوز پری نشدید؟؟؟چیکار کردید رفتید دکتر یانه ؟ من که همچنان خبری نیس نه تستم مثبت میش ...

سلام عزیزم من هنوزپریود نشدم دکترم نرفتم همچنان امیدوارم😀

💞خدایا عاشقتم💞

خیی دلم گرفته  امروز ده روز تاخیر دارم دیگه گفتم اگه خبری باشه بی بی چک باید مثبت بشه صبح یه بی بی چک زدم ولی بازم منفففی شد پس دیگه هیچ امیدی نیس حتما تغیرات هورمونیه یا تغیر فصل باعث تاخیر پری شده 

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

سلام دوستان عزیز 

من هم دقیقا اینجوری هستم و اینکه دوره های بسیار نامنظم دارم الان روز 39 بعد از اولین روز، آخرین پریودم هستم، روز 27 و 36 آزمایش دادم ولی منفی بوده 

همه ی علائم به جز تهوع رو دارم

در صورتی که من برای پریودی هیچ دردی نداشتم به جز سر درد

در ضمن من یه سقط داشتم 3 سال پیش که چون دوران نامزدی بودم سقط کردم 

جالب اینجاس که اون بارداری هم توی 7 هفته و 4 روز مشخص شد و بی بی چک ها هم منفی بود 

پس بچه ها امیدوار باشید 

به حق همین روزا شما هم باردار میشید

من خودم امروز روز صبح بی بی چک گذاشتم و منفی بود خیلی پرووو هستم

راستی یه سوال الان برم سونو نشون نمیده؟  یا باید صبر کنم همچنان 

سونو چه موقع مشخص میکنه؟  

یا اصلاً برم دکتر، دکتر با دیدن رحم و حالت هاش متوجه میشه؟  

سلام دوستان عزیز  من هم دقیقا اینجوری هستم و اینکه دوره های بسیار نامنظم دارم الان روز 39 بعد ...

سلام عزیزم دعامون کن دیگه...من امروز10روزگذشته وبی بی چک زدم منفی شد..سوال منم هست اگر سونو نشون میده برم سونو جاریم رفت سونو 6هفته و5روز بود 10روزپیش ..حسودیم میشه بهش خدایاااا😢😢

💞خدایا عاشقتم💞