2777
2789

اگه میخوای هم مفید باشه هم صاف بشه

جفتشو باید انجام بدی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوبار کراتین کردم ؛ موها صافتر از پروتئین میشن ولی ریزش پیدا میکنن

پروتئین برای سلامت مو بهتره ولی صافیش کمتره

بخوام برای بار سوم انجام بدم قطعا پروتئین میکنم

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

والا همه میگن هیچ کدوم خیلی ضرر داره برای مو باعث ریزش میشه کلییییی هم مراقبت میخواد. شاپور مخصوص تا ...

دقیقا

بدترش اینجاست که چرم میشه و هرروز باید بری حموم 

بعد فک کن هر روز اونقد مراقبت

چمیدونم یه ربع ماسک و یک ساعت سشوار و... دوش آب داغ نگیر و...

من که پولم حیف شد جون اصلا حوصله مراقبت نداشتم شامپو کراتین نزدم صافی کمتر شد کمتر چرب میشه بعدشم ن سشوار زدم و اینا الان دیگه اونقد صاف نیست داره مث قبل میشه 

حالا مثلا هفته دو روز بدد یچیزی

مو انقد چرم میشه که هر روز کی میتونه انقد پمرفاقبت انجام بره

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

من پروتئین انجام دادم. موهام عجیب ریخت فکر کنم کراتینه بود موادش خیلی بد بود. حساسیت گرفتم همه صورتم هم ورم کرد و قرمز شد. چهار ماه بعد هم انگار نه انگار. مثلا بهترین آرایشگاه شهر هم رفتم. اگر  می خوای انجام بدی حتما قبلش خیلی در مورد مواد و اینا تحقیق کن از کسی که رفته انجام داده بپرس. هر جایی نرو. به تصاویر رضایت مشتری و اینستا هم اعتماد نکن. 

دقیقابدترش اینجاست که چرم میشه و هرروز باید بری حموم بعد فک کن هر روز اونقد مراقبتچمیدونم یه ربع ماس ...

وقتی کراتین می‌کنی یعنی زودتر چرب میشه ؟ 

اره دختر دایی من و دختر خالم انجام دادن کلی وقت و کلی پول 

بعد یه مدت کوتاه عادی شد من گفتم چرا ؟ گفتن خیلی مراقبت میخواد اصلا نباید خیس باشه و .... 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
وقتی کراتین می‌کنی یعنی زودتر چرب میشه ؟ اره دختر دایی من و دختر خالم انجام دادن کلی وقت و کلی پول ب ...

دقیقا درست گفتن

آره خیلییی خیلی زود چرپ میشه، قبلا دو هفته ام نمیشنتم چرا نمیشد، بعد کراتین هر روز میشستم موهامو، واااای اگه یه روز نمیشسنم از فرداش از خجالت نمیشد شال از سرم بردارم انگار یه ساله حموم نرفتم

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠