2777
2789
عنوان

مردای هول🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 53 پست

یبار رفته بودیم پارک یه مرده از پشت نمیدونم به من اشاره کرد با دخترر خالم گفت از پشت یه دنیان و... منم نگاه کردم ببینم کیه دیدم چهرش شبیه روانیاس ول کردم

خیلی برام پیش اومده از این مورداا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا اونایی که دنبالت میفتن و هزار حرف عاشقانه میگن چی؟😂

اون روز یه اقایی یجوری قربون صدقه میرف انگار دوتا بچه ازم داره🤣

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

خدایا یادم اومد

منم یه دفعه سر خیابون بودم

البته مال من نصفه شب بود فکر کنم 1 اینا بود

ببین هر ماشینی رد میشد وای میستاد و بوق میزد

یکیشون که نزدیک 10 دقیقه همون خیابون و همش دور میزد و میرفت و میومد جلوم

اخر سر یه فحش ابدار بهش دادم

البته میگفت خانوم کجا تشریف میبرید؟

منم فکر کردم مزاحمه  

یادمه اون شب تا مدتی حالم بد بود و انگار حالت تهوع داشتم بخاطر اون شب چونکه خیلی برای من چندش اور بود

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

شاید اگر دوستت پوشش مناسب تری داشت کسی مزاحمش نمیشد این بالحن استاد ایرج ملکی بخون😁😁

یعنی شما میخوای بگی هیچ ربطی نداره درسته مرد هول من مورچه ماده هم رحم نمیکنه ولی بحث حداقل و حداکثره من با یه پوشش عادی هیچ وقت کسی مزاحمم نمیشه حتی وقتایی که با دوستم بیرون میرم فروشنده ها با یه لحن متفاوت باهامون حرف میزنن ای کاش یکم منطقی فکر کنیم مثل این میمونه گوشت رو بزاریم جلو گربه و توقع داشته باشیم بهش حمله نکنه خب گوشتتو دوست داری جلو دست گربه نزار

خدایا یادم اومدمنم یه دفعه سر خیابون بودمالبته مال من نصفه شب بود فکر کنم 1 اینا بودببین هر ماشینی ر ...

اینا در واقع ..... متحرک هستن هیچ هنری هم به غیر این ندارن خاک تو فرق سرشون وقتی یه خانم شب وایمیسته تو خیابون انواع فکرا رو میکنن مال منم پیش اومده

یعنی شما میخوای بگی هیچ ربطی نداره درسته مرد هول من مورچه ماده هم رحم نمیکنه ولی بحث حداقل و حداکثره ...

نه خب قبول دارم ولی الان همه دیگه راحت لباس می‌پوشن به نظرم عادی شده یه عده که هیز بازی درمیارن خیلی هولن  

نه خب قبول دارم ولی الان همه دیگه راحت لباس می‌پوشن به نظرم عادی شده یه عده که هیز بازی درمیارن خیلی ...

هیچ وقت عادی نشده تو خود اروپا هم یه زن با لباس های لختی و تحریک کننده مورد مزاحمت قراره میگیره ایران که دیگه جای خود دارد