2777
2789
عنوان

مردای هول🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 53 پست
یبار رفته بودیم پارک یه مرده از پشت نمیدونم به من اشاره کرد با دخترر خالم گفت از پشت یه دنیان و... م ...

منم یه معتاد روانی رد شد و  بایه حرکت زشت اعصابمو خورد کرد بلند گفتم درست راه برو  اون دیوونه دیگه دست پیش گرفته بود داد میزد دستم یهویی خورد بهت روانی   حق بجانب وایساده بود الکی 

لایک نکنید .توروخدا 
هیچ وقت عادی نشده تو خود اروپا هم یه زن با لباس های لختی و تحریک کننده مورد مزاحمت قراره میگیره ایرا ...

بخدا سمت ما همه راحت میان بیرون هیچکس هم کاری نداره نمونش شوهر خودم دیگه اصلا نگاهشون هم نمیکنه قبلا روسریشون هم میفتاد چپ چپ نگاه میکردن همه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

یدونه از همینا پیر هم بود من از باشگاه میومدم از پشت سر دستش زد به کمرم و گفت ج..... کثافت من اصلا ز ...

میگفتی منو با مادر و خواهرت اشتباه نگیر

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

یبار از سر خیابونمون داشتم‌میرفتم خونه، قصدم ماشین گرفتن نبود.یه مرد حدود ۵۰ ساله ترمز کرد فک کردم م ...

همین پیر پاتالا از همه بدترن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

حالا اونایی که دنبالت میفتن و هزار حرف عاشقانه میگن چی؟😂اون روز یه اقایی یجوری قربون صدقه میرف انگا ...

😂😂😂😂

بخدا اصلا قفل کرده بودم هیچ وقت نمیبخشمش

منم مورد اینطوری چند بار برام پیش اومده...اینارو خدا زده خودشون خبر ندارن