2777
2789
عنوان

مردای هول🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 53 پست
اتفاقا به چادریا بیشتر شماره اینا میدن و تیکه میندازن میگن چی زیر چادرت قایم کردی

من کمتر شنیدم تو خیابون

البته من زیاد متلک نشنیدم

ولی پسرا که به دخترا متلک میندازن من همچین موردی اصلاااا ندیدم

برعکسش بیشتره

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یبار از سر خیابونمون داشتم‌میرفتم خونه، قصدم ماشین گرفتن نبود.یه مرد حدود ۵۰ ساله ترمز کرد فک کردم مسافر کشه.با خودم گفتم ۱۰ دقیقه پیاده روی نکنم و تا درو باز کردم یه لبخند چندش زد و با دست اشاره کرد که بشین رو صندلی.

چنان درو کوبیدم و بلند فحشش دادم که گورشو گم کرد.مردک هول آشغال اون موقع همسن بابام بود

اتفاقا به چادریا بیشتر شماره اینا میدن و تیکه میندازن میگن چی زیر چادرت قایم کردی

والا تو شهر ما که اینجوری نیست من خودم چادری هم نیستم مانتو ساده میپوشم حجابم هم در حد عادیه ولی کسی کاری بهم نداره😐

خلوت بود اصلا ماتم برد اون کثافت با موتور بود نزدیکم شد آروم و اونکارو کرد هیچ وقت نمیبخشمش

وایی

تازه میگی پیرم بوده

چقدر کثیف

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

خلوت بود اصلا ماتم برد اون کثافت با موتور بود نزدیکم شد آروم و اونکارو کرد هیچ وقت نمیبخشمش

واییی

چندش بودن قیافهو حرکاتش از روی پیامت معلوم بود  

یدونه از همینا پیر هم بود من از باشگاه میومدم از پشت سر دستش زد به کمرم و گفت ج..... کثافت من اصلا ز ...

یدونه نزدی تخمشو جوجه نکردی؟😑

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

شاید . ببین من اصلا تو خیابون به مردا نگاه هم نمیکنم یعنی زل نمیزنم توی تخم چشم طرف بگم منو نگاه کرد ...

دقیقا همین طوره خدا شایده یه روز تو خیابون یه خانم یه ساپورت پوشیده بود با یه مانتو که شکل بلوز بود بعد خودشم چاق بود حتی خواهرزاده ام که ۶ سالشه هم داشت نگاه میکرد از هر جایی رد میشد مردا قشنگ آنالیزش میکردن

یدونه از همینا پیر هم بود من از باشگاه میومدم از پشت سر دستش زد به کمرم و گفت ج..... کثافت من اصلا ز ...

خب همین شماهایی که قفل میکنید جسارت اینا رو بیشتر میکنید حتما باید سر وصدا راه بندازید تابترسن راحت نگذرید .

لایک نکنید .توروخدا 
وایییچندش بودن قیافهو حرکاتش از روی پیامت معلوم بود

اره بابا از اون پیرهایی بود که صدسال حموم نمیرن در واقع میشناختمش دوست قدیمی پدر خدابیامرزم بود من بچه بودم دیده بودمش حتی نوه هم داره 

اسی نمیدونم وضعیت پوششت چطوریه ولی اگه مناسب نیست به مدت یه هفته تغییرش بده انوقت ببین اوضاع بازم مثل قبله یا تغییر میکنه ،اصولا ما خانما پوششی رو که انتخاب میکنیم برای جلب توجه نیست دوست داریم شیک باشیم  اما متاسفانه مردای مریض اونو به چشم چراغ سبز میبینن و واقعا هم نمیشه جلوی این افرادو گرفت و خدای  نکرده ممکنه برای آدم مشکل ساز بشه 

🌺🌺🌺🌺اللهم عجل لولیک فرج🌺🌺🌺🌺اللهم صل علی محمد وآل محمد