2777
2789
عنوان

متاهلا بیاااااااینننننن😓😓😓😓

234 بازدید | 17 پست

من و شوهرم توی یه دانشگاهیم

من توی نماز خونه بودم همسرم داخل دانشگاه بود داخل ساختمون دانشگاه

بعد تقریبا دو ساعت یا یک ساعت و نیم جفتمون کلاس نداشتیم تا کلاس بعدی

بعد من ناراحت شدم که چرا نیومده نمازخونه

بعد تو ذهنم میگذشت بهش بگم اره اینجا نشستی جلوی آسانسور دخترا و اینجام پر دختر و که چرا نرفته نمازخونه و ...البته اینم بگم دوستاش پیشش

بودن...

ولی هیچی نگفتم،ولی خب چهرم ناراحته مشخصه،هر چی ازم پرسید منم هیچی نگفتم

خیلی اینجا بیخوده منم دارم میرم از اینجا شوهرم تازه نصف درسش مونده

ای کاش یکی من و میفهمید😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دخترای دیگه میترسی یا شوهرت؟ عزیزم نمیتونی مردتو تو خونه و نمازخونه قایم کنی دخترارو نبینه. یا ب ...

مثلا میگم نکنه نگاه کنه و ...چبدونم از این داستانا

شما اگ متاهلی میشه بگی من الان چه کار کنم چه کپواکنشی نشون بدم؟

مثلا میگم نکنه نگاه کنه و ...چبدونم از این داستاناشما اگ متاهلی میشه بگی من الان چه کار کنم چه کپواک ...

خب نگاه کنه. بله من متاهلم بچه هم دارم. ببین یا به شوهرت اعتماد داری یا نداری دیگه. اگه داری دختر لختم بذارن جلوش میاد سمت زن خودش. اگه نداری هم اگه ببندیش تو خونه زن نبینه هم یه راهی برای خیانت پیدا میکنه

خب نگاه کنه. بله من متاهلم بچه هم دارم. ببین یا به شوهرت اعتماد داری یا نداری دیگه. اگه داری دختر لخ ...

نمیگم که خیانت میکنه و ....

میگم مثلا شوهرم چشم پاکه یا نه

این و آدم از کجا باید بفهمه

تازه عروسم مامان فندوق بی تجربم کمکم کن🥲

نمیگم که خیانت میکنه و ....میگم مثلا شوهرم چشم پاکه یا نهاین و آدم از کجا باید بفهمهتازه عروسم مامان ...

نصیحت کنم یعنی؟😃ببین تجربه بهم ثابت کرده هرچی به شوهرت بیشتر گیر بدی و بیشتر کنترلش کنی سر نگاه کردنش سر بیرون رفتنش بدتر مرد کنجکاو و حریص میشه. مردها اصلا از زن های ترسو و اینسکیور که مدام ترس از دست دادن شوهرشونو دارن خوششون نمیاد و این کار باعث میشه کم کم تو مرور زمان از چشمشون بیفتی. مردها از زن قوی خوششون میاد که از رفتن مردنشون وحشت نکنن اینجوری بیشتر وابسته زنشون میشن

از کجا آدم بفهمه یه مرد آدم خوبیهمیشه نشونه هاش و بگی...

نشونه خاص نمیشه گفت، مجموعه کل رفتارای یه مردو وقتی میبینی میفهمه چجور ادمیه

اینکه نگاهش هرز میپره یا نه، اصن تو خط زنای دیگ هست یا ن، اینکه رفتارش با تو چجوریه و … خیلی چیزا هست

نشونه خاص نمیشه گفت، مجموعه کل رفتارای یه مردو وقتی میبینی میفهمه چجور ادمیهاینکه نگاهش هرز میپره یا ...

رفتارش باهام خیلی خوبه 

بیرون از خونه هم خیلی حرف نمیزنه درون گراعه

❤️❤️ سخت نگیر و بیشتر در سکوت و به دور از غر زدن همسرتو بررسی کن. ضعف نشون نده. اگه چیزی دیدی که هیز ...

مشکل اینه نمیدونم نگاهاش چه جوریه

نمیتونم تشخیص بدم آدم اینجوری چه شکلیه

چون آدم وقتی بیرونه بالاخره خودمونم نگاهمون میفته به این و اون دیگ ...