2777
2789

۱۹ سالمه پنج شیش ماه دیگه ۲۰ سالم میشه .همسرم ۲۷ سالشه .یک سال و سه ماه عقد کرده بودم و الان هم چهار ماهه و نیمه عروسی کردم.دقیقا یک ماه مونده بود به تولد ۱۸ سالگیم ازدواج کردم .اون سال هنوز ۴ ماه از درسم مونده بود و وقتی ازدواج کردم نتونستم بخونم خودم زورم میومد به درس خواندن .خلاصه خرداد پارسال نه شهریور دیپلم گرفتم .دانشگاه هم کنکور داده بودم ولی نرفتم واقعا حسش نبود .۷ سال کلاس زبان رفتم و دیپلم و تی تی سی گرفتم خیلی به زبان علاقه دارم .پارسال همون مهر ماه پشیمون شدم که نرفتم ولی گفتم گذشت سال دیگه  میرم  امسال هم تیر ماه کنکور دادم و رتبم ۱۲۰۰ شد و منتظرم تا ۱۰ روز دیگه جواب ها بیاد هر چند که قبول میشم 

مشکل من اینه که به اینستا اعتیاد پیدا کردم جوری که نمیزارع یکم زبان بخونم هر چند تو پیجم آموزش های زبان رو میبینم ولی بخاطر اینستا از خیلی چیزا دارم عقب میفتم .یک ماه دیگه دارم میرم دانشگاه میترسم اون موقع هم بخاطر ش از درس و زندگی عقب بیفتم 

چکار کنم بتونم از گوشی و اینستا دور بشم ؟

نه اینکه پاک کنم اینستا رو ی جوری بشع بع اندازه استفاده کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏🥲

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری یه جوی داره ادم هی نگاه میکنه 

من کلا توی گوشیم هیچی ندارم نه روبیکا نه ایتا و ...

فقط میام اینجا 

یه دفعه دلو بزن به دریا و پاک کن همه رو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اره

بیین من آموزشگاه ۷ سال زبان خوندم بعدش 

یک ترم کلاس گرفتم بعدش دیگه تحویل دادم کلاس رو 

الان شیش ماهه زبان نخوندم 

بنظرت یادم رفته ؟

نمی‌دونم اعتماد بنفسم خیلی اومده پایین 

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰