2777
2789

ملت ماهی کمتر از دو تومن پول تو جیبی ندارن تو بگو بچه ۱۰ ساله از من بیشتر ماهیانه میگیره

۲۰ سالمه دانشجو هستم ماهی ۵۰۰ هزارتومن میدن دستم!!!

میگن هم شارژت هم جزوه ات هم کرایه تاکسی هم خورد و خوراکت از این پول باشه🙂💔

پدرم وضع مالیش بد نیست ولی هیچوقت نتونستم مثل آدم زندگی کنم حسرت یه بار کافه و خیابون رفتن با دوستام تا ابد به دلم موند 

از برج ۲ دارم پس انداز میکنم چند روز پیش ۴ تومن شد دادم موهامو کراتین کردم 

امروز به مامانم گفتم پول بده دانشگاه شروع شده چنان رید به حالم گفت پول برای چیته پولم کجا بود در حالی که همین الان فقط ۲۰ تومن برد پس انداز کرد🙂 نگید برو سرکار چون همین گداها نمیزارن

آرزوی مرگ دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بگو یا پول بدین یا میرم سرکار 

مجبور میشن پول بدن 

بعدشم ۲۰ سالته نمیذارن بری سرکار دیگه چیه 

منم ۲۰ سالمه کار میکنم از بابام روم نمیشه پول توجیبی بگیرم از طرفیم غر میزنه حوصلشو ندارم درصورتی ک دوستم ماهی ۲ ۳ تومن پول تو جیبی میگیره 

چ پدر پادرهای پستی تو دنیا پیدا میشن اگ ادم ب بچش پول نده پ ب کی بده ...اینک بلد باشی با بچه چطور رف ...

باورت میشه متوسط فقط ماهی ۲۰ میلیون مامانم پس انداز میکنه

اسکار گدایی بهش تعلق میگیره آخر

عزیزم خوب نمیزارن بزور که نمیتونم برم

اخه نمیشه ک ۵۰۰ تومن اصن پولی نیست با بابات حرف بزن و ازون بگیر اصن ب مامانت نگو 

من خودم خ جلوی خرجامو نیگیرم ماهی ۲ تومن حداقل میخواد دیدم بابام نمیتونه بده میرم سرکار 

اره بابااصلاخوب نیس منم شنیدم چهارمیلیون پول کمی نیس واقعن ادم بایدرعایت کنه این وضع اقتصادی خیلی بد ...

عزیزم مجبور بودم موهام آسیب دیده بود بعدشم ۴ تومن این دوره زمونه دو بار بری سوپرمارکت تموم شده حرف من چیز دیگست