2777
2789
عنوان

قبلا ها خیلی معروف بودم

211 بازدید | 27 پست

من به عنوان یه نوجوان تو فضای مجازی فعالیت داشتم و خیلی تو موضوعاتی که مربوط به خودم بود شناخته شدم. طوری که همیشه منو پیچ محبوب خودشون صدا می‌زدند و در کل متفاوت با بقیه بودم. اما یک سال قبل کنار کشیدم به خاطر دروسم. حالا تو زندگی ریل خیلی اوکیم اما وقتی به اون مجازی ها سر میزنم و میبینم الان افراد دیگه رو بورس هستن و کلی آدم جدید اومدن، یه جورایی دلم برای اون دوران تنگ میشه.

نمی‌دونم چه حسیه. از انتخابم پشیمون نیستم چون سرمایه گذاری رو زندگی واقعی مهم تره تا مجازی. اما یه حس شاید حسادت، شاید دلتنگی، شاید فشردگی قلب همراهمه. چرا باید همچین حسی داشته باشم؟ چون خودم به اندازه کافی تو چشم بودم و خودم بودم که کنار کشیدم و رفتم.

راهنمایی میکنید یکم آروم تر بشم؟ تجربه مشابه داشتید؟

...

آره راستش دوست مجازی داشتم و خودم کنار کشیدم بعد دو سال دوستی
ببین دنیای واقعی خیلی مهمتره...و تو هدفت بزرگتره پس طبیعیه دلتنگ بشی اما نه زیاد ک برگردی به اون دوران
برو بیرون بگرد خاطره بساز

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چون هنوز به بلوغ کامل نرسیدی و به درک کامل اینکه سرمایه گذاری روی چی درست تره نرسیدی . اگر از ته دل باورش داشتی حتی از اون دوران بیزار میشدی چه برسه دلتنگ 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تجربه مشابه دارم اما دیگه دنبال نکردم محتوا هوایی که مثل محتواهای خودم بود  و ذهنیتم رو بردم رو موضلعت دیگه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

عزیزم شما داری حسودی می‌کنی که دیگران اون محبوبیت رو دارن و شما حتی با خواست خودت محبوبیتت رو کنار گذاشتی ..

یجورایی به نقطه انکار پشیمونی رسیدی 

یعنی دوست نداری که بگی من پشیمونم کاش عقب نمیکشیدم ولی از ته قلبت این حس پشیمونی باهاته

خوب کردی بنظرم کنار کشیدی.اینکه تمرکزتو گذاشتی رو زندگی واقعی نشونه رشد عقلانیتونه بنظرم.  امیرالمومنین فرمودن از شهرت دوری کنید.حتما یه چیزی توش هست که اینطور فرمودن

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

بنظرم کار درست و عاقلانه ای کردی

الان فضای مجازی فرق کرده هیچکس با محتوای درست و حسابی بالا نمیاد ممکن بود تورو تو منجلاب خودش بکشه

مثال میزنم ی خانومه بود همیشه نقاشی میکشید و حمایت نمیشد ، بعد یبار اومد فرم دهنشو تو ویدیو ی طور زشتی کرد و همون پستش وایرال شد و پستای بعدیشم وایرال شد.

یا ی دختره خواننده بود وقتی عادی میخوند ویدیو هاش دیده نمیشد بعد لب و دهنشو بد حرکت میداد بعد از اون معروف شد.

درکل میخوام بگم الان محتوای مفید فایده نداره و شاید تولید محتوای زرد و نادرست زندگی تورو ب مسیر دیگه میکشوند .

آره راستش دوست مجازی داشتم و خودم کنار کشیدم بعد دو سال دوستیببین دنیای واقعی خیلی مهمتره...و تو هدف ...

نه نمی‌خوام برگردم. شاید با برگشتن دوباره برم اون بالا بالاها اما زحمت و وقت زیاد میخواد. پس یعنی با به چیزی خودمو مشغول کنم تا زیاد بهش فکر نکنم؟ چون یک سال از روش گذشته زیاد نیست پس فکر کنم عادیه دلتنگ شده بودم

ممنون از راهنماییت

...

چون هنوز به بلوغ کامل نرسیدی و به درک کامل اینکه سرمایه گذاری روی چی درست تره نرسیدی . اگر از ته دل ...

از ته باور داشتم که کنارش گذاشتم هرچند به نظر میرسه خیلی دچار تردید شدم. چیکار کنم این حس تردید بره به نظرتون؟

متاسفانه من خیلی تلاش کردم چیزی که درست تره رو انتخاب کنم، اینکه به بلوغ رسیدم یا نه رو نمیتونم تعیین کنم چون نهایت تلاشم رو کردم 

...

منم چندسال پیش تو اینستا زیاد فعالیت داشتم پیجای مختلف (بلاگری نه، چیزایی که حوصله ندارم اینجا بگم)
دقیقا بخاطر درس دیگه نرفتم اونجا.
و بهش دست نمیزنم و تغییری توش ایجاد نمیکنم و میذارم یه خاطره خوب باقی بمونه
هرچند دلمم تنگ شده برای حس و حال خوبی که داشت ولی فقط باید ازش بگذری و بری سراغ مراحل بعدی.
چیزای جدید رو امتحان و تجربه کن اگه وقتت ازاد شده

9teen ── .✦ 

چند کا فالوور داشتی؟

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

اره تجربه مشابه دارم اما دیگه دنبال نکردم محتوا هوایی که مثل محتواهای خودم بود و ذهنیتم رو بردم رو ...

راست میگی..منم محتواهایی که مربوط به مال خودم بود رو میبینم این حس بهم دست میده. پس باید فقط دوری کنم؟

...

راست میگی..منم محتواهایی که مربوط به مال خودم بود رو میبینم این حس بهم دست میده. پس باید فقط دوری کن ...

اره درست میشه . گاهی باز دلم تنگ میشه اما دیگه اون حس ندارم

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍