2777
2789
عنوان

قبلا ها خیلی معروف بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 27 پست
عزیزم شما داری حسودی می‌کنی که دیگران اون محبوبیت رو دارن و شما حتی با خواست خودت محبوبیتت رو کنار گ ...

میشه گفت شما راست میگی. نه که این حسادت از روی بد خواهی باشه. اما قبول میکنم که حسادت میکنم که الان میتونستم همون توجهی که میگیرن رو چند برابرشو داشته باشم. محتوای من خیلی رو زبون افتاده بود طوری که همه منو تو اون عرصه میشناختن. حالا که خیلی یهویی خودم تصمیم گرفتم برم و همه هم خیلی تعجب کردند، حالا انگار خیلی دچار شک شدم. اگرچه مجبور بودم چون مدیریت پیچ زمان بره. نمیتونستم رو درس تمرکز کنم برای همین قیدش رو زدم 

...

خوب کردی بنظرم کنار کشیدی.اینکه تمرکزتو گذاشتی رو زندگی واقعی نشونه رشد عقلانیتونه بنظرم. امیرالموم ...

بله از انتخابم راضیم. به هر حال وقت و انرژی زیادی میخواست اما این چند وقته که تابستون بود و فقط رفتم یه سر زدم، یهو بقیه رو که دیدم چطور رشد کردند و حتی شاید کم کم دارن جای منم میگیرن باعث شد دلم بگیره. اگه من میموندم چندین برابر اونا بودم اما خب..انتخاب درست تر برام مهم تر بود. به نظرتون چیکار کنم این احساس از بین بره؟

...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم کار درست و عاقلانه ای کردیالان فضای مجازی فرق کرده هیچکس با محتوای درست و حسابی بالا نمیاد ممک ...

دقیقا همینطوره، حالا جدا از آسیب هاش هم وقتمو می‌گرفت هم ذهنمو پر میکرد هم انرژی رو می‌گرفت برای همین خیلی یهویی طوری که حتی خودمم اون زمان باورم نمیشد کنار گذاشتمش.

اما الان حس خیلی بدی گرفتم، نه که از انتخاب پشیمون شده باشم

به نظرتون چطوری این حسو حل کنم؟

...

میشه گفت شما راست میگی. نه که این حسادت از روی بد خواهی باشه. اما قبول میکنم که حسادت میکنم که الان ...

وقتی یه زمانی تو یه موضوعی موفق بودی 

پس الآنم میتونی صدتو رو یه موضوعی بزاری که همه بگن 100همینه بالاترش نیست 

هنوز دیر نشده...

منم چندسال پیش تو اینستا زیاد فعالیت داشتم پیجای مختلف (بلاگری نه، چیزایی که حوصله ندارم اینجا بگم)د ...

برای منم بلاگری نبود، تولید محتوا بود. اما من نه تنها میون دوستا بلکه کلا تو اون موضوعات معروف بودم عین شرایط شما. 

هرچند منم عبور کردم، اما حس بدی باهام مونده! پس میگید یه چیز جدید امتحان کنم تا از اون مرحله بیرون بیام؟

...

چند کا فالوور داشتی؟

اون زمان که همه به پنج هزار هم نرسیده بودن من ۲۳ هزار فالوور داشتم. 

الان که چک میکنم همه به این عدد نزدیکن، با اینکه هنوز نرسیدن تو اون موضوعات، اما خب بازم...!

...

دقیقا همینطوره، حالا جدا از آسیب هاش هم وقتمو می‌گرفت هم ذهنمو پر میکرد هم انرژی رو می‌گرفت برای همی ...

بنظرم هنوز دلت با فضای مجازی هست و دوست داری معروف باشی مثل قبل واسه همین حس بد داری

باید تو زندگی فعلیت ی شرایطی ایجاد کنی ک بیشتر از قبل بهت حس مثبت بده . مثلا رسیدن ب هدفات و ...

وقتی یه زمانی تو یه موضوعی موفق بودی پس الآنم میتونی صدتو رو یه موضوعی بزاری که همه بگن 100همینه بال ...

پس یعنی رو یه چیزی که برای زندگیم ارزش و اهمیت داره دقیقا مثل اون زمان سرمایه گذاری کنم؟ 

الان دارم درس میخونم، فکر کنم تنها سرمایه ام فعلا این درس باشه 

...

بنظرم هنوز دلت با فضای مجازی هست و دوست داری معروف باشی مثل قبل واسه همین حس بد داریباید تو زندگی فع ...

دقیقاااا همینطورههه 

از اونجایی که آدما نیاز به تشویق دارن، خانواده من آدمی نیستن که منو تشویق کنند، منم فعلا دارم درس میخونم، برای همین فعالیتی خاصی نیست که افتخار آفرینی کنم. وقتی مردم اون زمان ازم تعریف می‌کردند و میگفتن چقدر کارات فوق العاده هست. چقدر ایده های خوب داری. چقدر خلاقی باعث میشد پر حس خوب بشم. 

اما الان که رفتم هیچی به هیچی.. فقط درس میخونم تا بتونم آینده ام رو بسازم.

...

پس یعنی رو یه چیزی که برای زندگیم ارزش و اهمیت داره دقیقا مثل اون زمان سرمایه گذاری کنم؟ الان دارم د ...

دقیقا منظورم همینه 

خوب عزیزم موفقیت یه مسیری داره که باید طی بشه 

پیج اینستا یه شبه اوج گرفت؟ نه وقت گذاشتی از استراحت زدی کلی روی هنرت و کارت تمرکز کردی کلی انتقاد شنیدی این یعنی اون مسیری که باید طی میکردی تا به اون تعریف و تمجیدی که خوشت می‌شود رسیدی 

الآنم درس خوندن همون مسیره رسیدن به هدفته که باید فرارو نشیب هارو بری تا به قله برسی 

بله از انتخابم راضیم. به هر حال وقت و انرژی زیادی میخواست اما این چند وقته که تابستون بود و فقط رفتم ...

طبیعیه عزیزم.برای چیزی زحمت کشیدی که میدونی توش میتونستی خوب پیشرفت کنی اما جلوتر نرفتی چون یه مسیر دیگه رو انتخاب کردی. اگر بدونی که اونا دارن عمر و سرمایه زمان، جسم، روان و مال رو دارن تلف میکنن ولی شما نمیکنی حس خوبی بهتون نمیده؟

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

برای منم بلاگری نبود، تولید محتوا بود. اما من نه تنها میون دوستا بلکه کلا تو اون موضوعات معروف بودم ...

اگه دانشگاهی هستین وقتتون از دوران کنکور و مدرسه ازادتره به نسبت
و اگه هنوزم محتوای پیجتون مخاطب داره همون وقتی رو که روی کار جدید میخواین بذارین میتونین برای پیج قبلی بذارین.

9teen ── .✦ 

اون زمان که همه به پنج هزار هم نرسیده بودن من ۲۳ هزار فالوور داشتم. الان که چک میکنم همه به این عدد ...

عاخیی حیف بود

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚