mahliinam مدیر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 293 عنوان جوش شدید | مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 32 پست ۱۷ سالمه. پیشونی.لپ.گونه همجام پر جوش قرمز و..واقعا ب خاطر این پوست افتظاحم از مدرسم فراریمچبمار کنم ترو خدا بگین 1403/07/02 | 13:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadis_raha عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2937 خیلی ممنونم ازتون امیدوارم تا ۳ ماه دیگه پوستم صاف صاف بشه🥲 انشالله عزیزم تو کارای پوستی مهم ترین چیز داشتن صبر و استمراره بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
hadis_raha عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2937 بعد من موهام چتریه چتریامو جمع نکنم باعث بیشتر شدن جوش پیشونی میشه؟ چتری چون باعث میشه پیشونیت عرق کنه ممکنه باعث جوش بشه ولی اگر مرتب صورتت و بشوری فک نمیکنم مشکلی داشته باشه بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
mahliinam مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 293 چتری چون باعث میشه پیشونیت عرق کنه ممکنه باعث جوش بشه ولی اگر مرتب صورتت و بشوری فک نمیکنم مشکلی داش ... من ۲ بار در روز صورتمو میشورم بعد فقط موقع کلاس رفتن چتری میریزم ولی بازم جوش میزنم