2777
2789
ممنونم پوستمو فقط با آب می‌شورم کافیه؟کرم و کانسیلر نزنم صورتم ؟

نه عزیزم اصلا چند ماه آرایش نکن اونم مهمونی ب مهمونی آرایش کن در حد پنکک بدون روغن چون کرم پودر میره تو منافذت خودش باعث جوش میشه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم اصلا چند ماه آرایش نکن اونم مهمونی ب مهمونی آرایش کن در حد پنکک بدون روغن چون کرم پودر میره ...

بله ممنونم 

ولی کاش تو همون تابستون شروع میکردم ب خوردن راکوتان ک الان انقدر بی اعتماد بنفس نبودم 

من‌۲ تا دکتر رفتم هر دو راکوتانو نوشتن دومیه معرفی کرده ولی اگه فقط با آب خالی بشورم مشکلی پیش میاد؟

اره چون تو طول روز آلودگی و چربی میشینه رو صورت

اگر

پوستت مختلط یا چربه دئودراگ رو بشخصه بین همه شوینده ها خیلی نتیجه گرفتم قیمتشم واقعا مناسب بود باز میتونی بری داروخونه یا ب دکترت زنگ بزنی محلول برای شست و شوی صورتت معرفی کنه

دوستان لطفا راهنمایی کنید از وقتی صورتمو با بندانداز برقی اصلاح مکنم صورتم جوش میزنه چکار کنم؟

منم زمانی ک وکس میکردم یا بند مینداختم خیلی جوش میزدم

الان با تیغ اصلاح ابرو صورتم و تمیز میکنم حدودا ماهی یک الی دو بار هم لایه برداری میکنه هم جوش نمیزنم بعد هر سری استفاده ام تیغم و میندازم میره

الان 4 ساله استفاده میکنم نه موهام ضخیم شده هم اینکه صورتم بعد اصلاح دیگه جوش نمیزنه نهایتا 1 دونه کوچولو بزنم

بله ممنونم ولی کاش تو همون تابستون شروع میکردم ب خوردن راکوتان ک الان انقدر بی اعتماد بنفس نبودم

الان از طرفی خیلی بهتره ک تازه داری میخوری چون شدت آفتاب کمتره پوستت کمتر آسیب میبینه

یکمم اعتماد ب نفست و ببر بالا ب خاطر تغذیه و آلودگی الان70 80 درصد پوستا ب خصوص خانما ب خاطر میکاپ داغونه

منم زمانی ک وکس میکردم یا بند مینداختم خیلی جوش میزدمالان با تیغ اصلاح ابرو صورتم و تمیز میکنم حدودا ...

تیغ دوس ندارم. من قبلنا میرفتم آرایشگاه اصلاح میکردم مشکلی نبود الان خودم بند انداز برقی خریدم با اون اصلاح مکنم جوش میزنم

خدایا بیا و.بغلم کن
شوینده صورت ها ک زیاد فرقی نمیکنن؟

داروخونه ها معمولا میخوان جنسی ک بیشتر ازش دارن یا مونده رو دستشون و بفروشن برای همین میگم ترجیحا از دکترت بپرس یا تو اینترنت بزن ببین کدوم برای جوش بهتره

چون شوینده هم با توجه به نوع پوست و کاربردش باید انتخاب کنی من خودم ب شخصه با هر شوینده دیگه ای بشورم جوش میزنم

شوینده ات باید آنتی باکتریال و ضد جوش باشه توش ی کوچولو مرطوب کنندگی داشته باشه و مخصوص نوع پوستت باشه

تیغ دوس ندارم. من قبلنا میرفتم آرایشگاه اصلاح میکردم مشکلی نبود الان خودم بند انداز برقی خریدم با او ...

نمیدونم والا 

قبل و بعد اصلاح صورتت و حتما با محلول شست و شوی صورتت بشور

جوش بعد اصلاح بیشتر ب خاطر فولیکولای مو هست ک دچار التهاب و آلودگی میشن

نمیدونم والا قبل و بعد اصلاح صورتت و حتما با محلول شست و شوی صورتت بشورجوش بعد اصلاح بیشتر ب خاطر فو ...

چیزی نمیشناسی ک ب جوش صورت بزنی سزیع خشک بشه. البته جوشام بژزگ نیست خیلی ریزن ییشتر ناحیه چونه ام. صبح بهش سرکه سیب زدم

خدایا بیا و.بغلم کن
الان از طرفی خیلی بهتره ک تازه داری میخوری چون شدت آفتاب کمتره پوستت کمتر آسیب میبینهیکمم اعتماد ب ن ...

خیلی ممنونم ازتون امیدوارم تا ۳ ماه دیگه پوستم صاف صاف بشه🥲 

داروخونه ها معمولا میخوان جنسی ک بیشتر ازش دارن یا مونده رو دستشون و بفروشن برای همین میگم ترجیحا از ...

بعد من موهام چتریه چتریامو جمع نکنم باعث بیشتر شدن جوش پیشونی میشه؟

چیزی نمیشناسی ک ب جوش صورت بزنی سزیع خشک بشه. البته جوشام بژزگ نیست خیلی ریزن ییشتر ناحیه چونه ام. ص ...

وای نه از این چیزا نزن تعادل ph صورتت بهم میریزه ببین قبلا ی کرم بود پانژل میزدم خشک میشد خیلی خفن بود الان دیگه اصلا نیست باشه ام یا تقلبیه یا تاریخ مصرف گذشته 

میتونی از درماتوم استفاده کنی و فقط رو جوشات بزنی از اینم خیلی راضیم