2777
2789
شیفت صبح تازه تعطیل شدن از مدرسه ظاهرا

🤣🤣

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

مهاجرت دائم؟قانونی میخواد بره؟به این خاطر گفتم که اگه ظرفی میدی نشکنه تو هواپیما باز بهتره چقدر میخوای هزینه کنی اما به نظرم از وسایل شهرتون بده مثلا به چی معروفه یا یه چیزی که بتونه استفاده کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهاجرت دائم؟قانونی میخواد بره؟به این خاطر گفتم که اگه ظرفی میدی نشکنه تو هواپیما باز بهتره چقدر میخو ...

قانونی میره عزیزم

به غیر از ظرف مثلا دیگه چی خوبه که وزنشم زیاد نباشه

شوهرم میگه یه دستبند یا یه تیکه طلا کوچیک بگیریم

اما اگه چیزی با قیمت کمترم بشه خرید خ خوب میشه

اینایی که نمیدونن اونجا کلی فضای کار هست

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

افغانه احتمالا میخاد برگرده کشورش بچه ها

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

قانونی میره عزیزمبه غیر از ظرف مثلا دیگه چی خوبه که وزنشم زیاد نباشهشوهرم میگه یه دستبند یا یه تیکه ...

نقره

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

اینایی که نمیدونن اونجا کلی فضای کار هست

چه جرأتی دارن ایرانیایی که میرن افغانستان،دمشون گرم

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤