آخه مهاجرت اونا به ایران یه منطقی داره . ایرانی بره اونجا که چی بشه ؟ که دخترش از درس و مشق محروم بمونه ؟؟والا خود افغانها میگن افغانستان در حال حاضر برا خودشون امنه ولی هیچ شغلی ندارن .چون جمعیت زیاده و کار نیست .حتی همون کارگری هم تو کشور خودشون براشون آرزو هست .
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
مال مناطق مرزی هستن ؟؟من هیچ منطقی پشت این کارشون نمیبینم فردا پس فردا بخوان ازدواج هم کنن ممکنه هیچ دختر هموطنی قبولشون نکنه چون بهشون مشکوک میشه
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸