من عکس النگو هارو میزارم شما لطف کنین لایک کنین تا بدونم از نظر شما کدوم النگو قشنگ تره 😆😍
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
يك توصيه؛ اين النگوها همه مدل شني هستن و بعد يه مدت كدر ميشن و رنگشون تغيير ميكنه و خيلي زشت ميشن با ...
عه چه خوب که گفتی اتفاقا انگشترشو دیدم که جلوش خراب شده..النگوهای قبلیم اینا بودن
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
منم.موافقم..برای من جلوه جواهر خیلی مهمه..که همیشه بدرخشه😍😍
دقيقا، مامانم هميشه ايينه اي برميداشت و هميشه تو دستاش خوب ميموندن يك بار از اين مدل هاي شني خريد و گول ظاهر اوليشو تو نور مغازه خورد به ماه نكشيد كه تو دستاش خييييلي كدر شد و اصلا اون ظاهر اوليه رو نداشت و عوضش كرد با كلي ضرر و طلافروش هم گفت اين مدلاي شني همه همينن بعد به مدت رنگشون برميگرده! چه فايده كه بعد كلي ضرر بهمون گفت😒
ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..