من عکس النگو هارو میزارم شما لطف کنین لایک کنین تا بدونم از نظر شما کدوم النگو قشنگ تره 😆😍
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
قیمتاش حدودا همه شون تو رده 800 یا 800و خورده ای ان
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شرمنده عزيزم اما از نظر من هيچ كدوم قشنگ نيستن باز اگه دلت توشونه دوستان تظر بدن چون هنوز نخري ...
اشکال نداره دوستم 😊
يك توصيه؛ اين النگوها همه مدل شني هستن و بعد يه مدت كدر ميشن و رنگشون تغيير ميكنه و خيلي زشت ميشن با آب خوردن و اين چيزا! سعي كن از مدلاي ايينه اي انتخاب كني كه هميشه زيبايي خودشونو دارن و تغيير رنگ نميدن
ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..