2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نظر بدین..کدوم النگو؟ 😀

| مشاهده متن کامل بحث + 3070 بازدید | 136 پست
حالا چندقیمت

قیمتاش حدودا همه شون تو رده 800 یا 800و خورده ای ان

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا دوتا میخوام بخرم 

پس موجیه قشنگتره هم پهن تره بیشتر تو دستت جلوه داره..دوتام باشه مشکلی نیس..ولی بقیه خیلی باریک بودن .این تو پره انگار..دستتو پر نشون میده..

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
این یکی از پایین بشمارین به بالا ..سومی مدنظرمه😊اونی که موج داره

خیلی قشنگه

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم

من هیچکدوم ورو دوست ندارم): مدلش رو):

ولی دومی بهتره ... مبارک باشه(:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
شرمنده عزيزم اما از نظر من هيچ كدوم قشنگ نيستن  باز اگه دلت توشونه دوستان تظر بدن چون هنوز نخري ...

اشکال نداره دوستم 😊

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
قیمتاش حدودا همه شون تو رده 800 یا 800و خورده ای ان

خوبه قیمتش واسه اون موجیه..بنظرم..

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪

يك توصيه؛ اين النگوها همه مدل شني هستن و بعد يه مدت كدر ميشن و رنگشون تغيير ميكنه و خيلي زشت ميشن با آب خوردن و اين چيزا! سعي كن از مدلاي ايينه اي انتخاب كني كه هميشه زيبايي خودشونو دارن و تغيير رنگ نميدن

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
يك توصيه؛ اين النگوها همه مدل شني هستن و بعد يه مدت كدر ميشن و رنگشون تغيير ميكنه و خيلي زشت ميشن با ...

منم.موافقم..برای من جلوه جواهر خیلی مهمه..که همیشه بدرخشه😍😍