2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلن سریع لاغر میشم): 

کم غذام وپرتحرک ... باورزش زیاد وکاهش غذاهای پرکالری وکاهش کربوهیدارت

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
قبلا بارژیم ودکتر کم کردم بعداز بارداریم ولی یهویی بااینکه اصلا غذام زیاد نیست انقد چاق شدم ک نگو

فعالیتت رو بیشتر كن یه ازمایش تیرویید هم بده مولتی ویتامین مینرال هم بخور  

برنامه كرفس رو دان كن روزی ۱۲۰۰كالری بیشتر نخور

قوم شوهر مثل درخت كنار توالتن 🌵🌳 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایشون نشست 😈منه شوهر من نه 

ببین یه راه خیلی ساده و عالی هست.کالری شمار نصب کن تو گوشیت.مال من اسمش کرفس هست ازباباردانلودکردم.عالیه.قدووزن و ایناتو میدی کالری روزانتو مشخص میکنه بعدهرچیمیخوری میزنی تو نرم افزار خودش کالریشومیگه.از حدی که برات تعیین کرده بیشترنمیخوری.مطمئن باش.این تنهاروشیه که من دارم ازش جواب میگیرم.بارژیمای دیگه من نتونستم.یعنی ولش میکردم وسطاش.وقتی کالری هرچی میخوریو حساب کنی ناخداگاه کمترمیخورین.بااین روش هفته ای2کیلو کم. میکنی

منم با اینکار فعلا ۲ ماهه ۵ ک کم کردم البته کالری ۱۵۰۰ حدودا

افرین خیلی خوبه واسه وزن كم كردن هیچی بهتر از رژیم اروم و متعادل نیست كالری شماری از همش بهتره 

قوم شوهر مثل درخت كنار توالتن 🌵🌳 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایشون نشست 😈منه شوهر من نه