2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف هایی تو جمع زدم که دلم میخواست زمین دهن باز کنه و من را ببلعه ولی بگم که تعلیق میشم 🥴😖

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

بچه بودم افتضاح ترین سوتیارو دادم، روم نمیشع بگم

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

من در کل به حرفای که در روز زدم فکر میکنم احساس خجالت میکنم دلم میخواد جیغ بزنم اکثرا نصفه شب حرفام یادم میاد🤗

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

زنگ زده بودم به یکی ازدوستام که باباش تازه فوت کرده بود

انقد ناراحت بودم که قفل کرده بودم فقط میگفتم معذرت میخوام😐

یه جوری معذرت خواهی میکردم انگار من بنده خدا رو کشته بودم😂😭😭😭😭

🤍.

چون اینجا کسی نمیشناسه میگم.۳۰ و خورده ای سال پیش که من ۶-۷ سالم بود کاملا یادمه که عقد خواهر بزرگم بود.منم تو عالم بچگی خوشحال بودم که عقد کنونه دائم بپر بپر میکردم.همه فامیل هم جمع بودن خونه ما.وقتی عاقد داشت خطبه رو میخوند و همه کاملا ساکت من توی بالا پایین پریدن یه 💨💨💨💨 باد خیلی خیلی پر صدا ازم در رفت.هنوز که بهش فکر میکنم خجالت میکشم.همون لحظه همه زدن زیر خنده.اینقدر خجالت کشیدم رفتم تو کمد دیواری اینقدرگریه کردم خوابم برد.وقتی بیدار شدم دیدم همه رفتن و عقد کنون هم تموم شده🤭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

چون اینجا کسی نمیشناسه میگم.۳۰ و خورده ای سال پیش که من ۶-۷ سالم بود کاملا یادمه که عقد خواهر بزرگم ...

الهیییی😂😂😂

منم یه سال شب یلدا خاله بزرگم اومد خونمون. با شوهرش رودروایسی داریم و این حرفا

اومدیم عکس بگیریم. هممون نشستیم یه جا، دوربینم تنظیم کردیم

همه تو سکوت بودن که یهو منم یه باد خیلی بدی ازم در رفت😂😂😂😂 منو میگی مرده بودم از خجالتتتتتت

شوهر خالم انقدر خندید که اگه انگشتشو میبریدی نمیفهمید😂😂😂

کلا هم ۹ ۱۰ سالم بود

🤍.
الهیییی😂😂😂منم یه سال شب یلدا خاله بزرگم اومد خونمون. با شوهرش رودروایسی داریم و این حرفااومدیم عک ...

😄😆😆😆😆چند شب پیش داشتیم فیلم عقد رو می‌دیدیم.منم تو فیلمه بودم‌.شوهرخواهرم یهویی زد زیر خنده🤣 

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end