2777
2789
عنوان

زگیل مسطح یا تخت

449 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من چندین ساله درگیر زگیل مسطح رو ناحیه شکم و پهلوهام هستم دکتر هم چندین بار رفتم ولی درمانشون از جمله فریز (کرایوتراپی) و پماد ترتینوئین درمانشون نکرد. حتی طب سنتی هم امتحان کردم حجامت و داروهای اونام امتحان کردم روشهای دیگه ای کهتو نت خودم و بی تاثیر بوده قرص پاورفیت، قرص ایمیونس برای تقویت سیستم ایمنی، اسید سالیسیلیک، شیره انجیر، روغن سیاه دانه، سیر، سرکه سیب، الکل و ... خودشون خود بخود کم و زیاد میشن گاهی ۵ دونه گاهی بیشتر از ۱۵۰ تا!!! اصولا فصل زمستون کمترن نمیدونم چرا! دیگه خسته شدم از بس راه های مختلف امتحان کردم توروخدا اگر شما هم درگیر این زگیلهای ریز و تخت بودین و درمان کردین کمکم کنین خدا خیرتون بده

منو دوتا دخترام داشتیم درمانش فقط صبره به نظرم که الان تقریبا صبرم داره تموم میشه برای دختر کوچیکم

چند سال طول میکشه تا از بین بره

برای من و دختر بزرگم بعد چند سال از بین رفت 

سیستم ایمنی که تقویت بشه خودش ویروس رو پاک میکنه و همشون از بین می‌رن

اومدم اینجا ببینم کسی راهی داره که دیدم نه همینه درمانش 

منو دوتا دخترام داشتیم درمانش فقط صبره به نظرم که الان تقریبا صبرم داره تموم میشه برای دختر کوچیکمچن ...

والا صبرم حدی داره من حدود ده ساله درگیرم خود به خود تعدادش کم و زیاد میشه ولی هیچ وقت کامل از بین نمیره الان هم چند ماهی هس تعدادش خیلی خیلی زیاد شده تو این ده سال خیلی راه ها امتحان کردم چه سنتی چه مدرن و دکتر هیچ کدوم فایده نداشته متاسفانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقت بخیر میدونم تاپیک قدیمیه 

خواستم بدونم زگیل های شما هم مشابه این هست ؟

نمیدونم این زگیله یا نه 😔

خستم از سرنوشتی که برام ساختی جز غم هیچی سهم دل من نبوه خدا همیشه شاهد خوشبختی هم سن وسال هام بودم و روزی من فقط افسوس بوده💔دیگه خودم رو پیشت کوچیک نمیکنم و درخواستی ازت ندارم فقط منتظرم که حقم رو بهم بدی یعنی مرگ هرچه زودتررر

سلام وقت بخیر میدونم تاپیک قدیمیه خواستم بدونم زگیل های شما هم مشابه این هست ؟نمیدونم این زگیله یا ن ...

اگر فقط یه دونه اس احتمالا خاله برای من خیلی کوچیکتره ولی تعدادش خیلی زیاد

سلام عزیزم

اول از همه از کندن زگیل جدا خودداری کن و بهداشت سطح پوستتم رعاییت کن حسابی واز ضد افتاب خوب استفاده کن اگر درمان دارویی نیاز داشتی از محصولات که حاوی سالیسیلیک اسید یا درمان تخصصی مثل رتینوئیدهای موضعی استفاده کن و اگر خواستی می تونی این داروها رو از داروخانه ای آنلاین داروم . سفارش بدی