2777
2789
عنوان

پسر افغان

| مشاهده متن کامل بحث + 6209 بازدید | 173 پست
ن واقعا جدی میگم شما عربها از افغانیا بدترین

گیر یه افغانی بی شرف نیفتادی این حرفو میزنی،،فعلا رسانه همه از تجاوز افغانیا میگه ،تاحالا اسم عرب نیومده چون شرف و وجدان و ناموس براشون مهمه 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی هر قومی آدم خوب و بد وجود داره

یکی ازآشناهای ما کانادا هستن ومیگن خیلی ازاساتید باسواد ما افغان هستن وخیلی هوش واستعداد زیادی هم دارن 

نژاد پرستی واقعا زشته و نشان دهنده جهل افراد هست

البته من موافق اخراج افغان ها ازایران ونگران کشورم هستم

اما دوست هم ندارم با مردمی که یه زمانی هموطن ما بودن 

بی احترامی بشه صدالبته این انتظار رو ازاونا هم دارم

گیر یه افغانی بی شرف نیفتادی این حرفو میزنی،،فعلا رسانه همه از تجاوز افغانیا میگه ،تاحالا اسم عرب نی ...

مملکت باید قانون داشته باشه از راه اصولی اخراجشون کنه و هر کدومشون گوهی خورده باید مجازاتش کنه 

من از عرب جنایت دیدم

نه عزیزم اشتباه میکنیدمن خودم لر هستم وهرگزچنین چیزی ندیدماز همه نظر متفاوت هستیم مثل زبان و پوشش و. ...

والا من تو اینستا دیدم اکثر اینو میگن منم میدونم جدا هستن ولی خب از چند تا نزدیک هم شنیدم میگن  با همیم 

والا  من دوره قاجار نبودم ببینم ولی اینو میدونم تو کل تاریخ از مغولا و تورکا  و قاجار گفتن که مملکتو خراب کردن اونم حکومت پهلوی که با اخوندا چپ بودن و تاریخو تحریف کردن ولی کسی نمیکه قاجار چه افتخاراتی داشت 

اینو گفتم بگم تو کل تاریخ بشریت جدا از  تفکیک قومیتی  و... همه جا خوب و بد داشته و داره  و این بحث بی فایدس  من اینجا هم از بدی وخوبی کوردا و لرا و افغانا و تورکا  گفتم بی احترامی کردن خوب نیس 

🤣🤣🤣🤣ریشه افغانی ب ایران برمیگرده برو ی کم تاریخ بخون اونام نژادشون آریاییه

اینقدر ریپلای کن تا جونت دراد🤣😛

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
🤣🤣🤣 مگه من مث شماها ب همسرم خیانت میکنم؟تازه اون میتونه نژادش آریایی باشه اما تو چی؟شمام ب وقتش ب ...

تو همه اینقدر وق وق افاغانه رو بکن بلکه بهت نگاه کنن🤣😛

ای لکه ی ننگ🤣

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ما هم اینجا افغانی زیاد میبینیم یه همسایه ای داریم افغانی اینقد خوبن کل کوچه دوسشون دارن خیلیاشو ...

خوب یا بد،منابع ایران واسه ایرانیا هم کمه،کم که نیست ولی بخاطر صادرات و این مسائل به خودمون هم نمیرسه،افغانیاهم باشن که دیگه هبچی به هیچکس نمیرسه،پس باید برگردن کشورشون

مملکت باید قانون داشته باشه از راه اصولی اخراجشون کنه و هر کدومشون گوهی خورده باید مجازاتش کنه من از ...

عجبایعنی شما فقط از کسی ک ضربه دیدی متنفری ولی ظلمی ک در حق بقیه هم وطنات از سمت عده ای شده برات مهم نیست؟؟؟؟؟عزیزم بقیه راست میگن مملکتمون باوجود افغانها داره ب کثافت کشیده میشه این همه تجاوز ک از سمت افغانها ب کودکان میشه مهم نیست؟این همه دزدی موبایل وطلاو....ازسمت افغانها میشه مهم نیست؟؟؟اینکه زندگی کاری از جوانهای ما گرفتن چون با حقارت تن ب کمترین حقوق میدن مهم نیست؟ اینکه بخاطر اینا کرایه خونه های تهران وحشتناک چون میگن توان نداری مهم نیست میدنش ب افغانی با۶,۷نفر جمعیت باپول بیشتر ک از اونورم همسایه از سرصداو بی فرهنگیشون آسایش ندارن؟؟؟؟؟ کسی ک باعث ازبین رفتن امنیت کشور و یک خطر جدی باشه باید با تی پا حقارت پرتش کرد بیرون فرقی نداره آلمانی میخادباشه یاچینی چرا ما فقط باید دایه مهربان تراز مادر برای اینا باشیم،شما شاید تو شهرکوچیکی هستید ک افغانها رو از نزدیک ندیدی تو شهربزرگی مث تهران بودی میفهمیدی چقد وقیح بی فرهنگ وقتی جوانا ناپاک کثافت رو میبنی ک تو جمعیت شلوغ بازار خودشون میمالن ب زنای ایرانی میفهمی من چی میگم .........

عجبایعنی شما فقط از کسی ک ضربه دیدی متنفری ولی ظلمی ک در حق بقیه هم وطنات از سمت عده ای شده برات مهم ...

خب میگم ک باید اخراج شن 

اخراجشون کار من نیس وگرنه تا الان هزاربار پرتشون میکردم توو خرابه های خودشون

وقتی دولت کاری نمیکنه ب فکر ما نیس میگی تقصیر منه؟

من مخالف خشونتم از آزار رسوندن ب هرکسی متنفرم ب جای اینکه بهشون توهین کنیم و پلیس شکنجه اشون کنه خیلی راحت اخراجشون کنن هر جهنمی ک خواستن گورشونو گم کنن

خب میگم ک باید اخراج شن اخراجشون کار من نیس وگرنه تا الان هزاربار پرتشون میکردم توو خرابه های خودشون ...

یه حروم لقمه های توشون هست ک اگ باچشم ببینی میگی هزار برابر حقشونه اون مدل رفتار باهاشون من از ترس وجود اونا دیگه حتی میترسم تنها پارک برم با بچم دیگه بدم میاد تو شلوغی برم از بس پرش از این زالوها شده اصلا حس غربت تو وطن خودم بهم دست میده از بس جمعیت اینا زیادتر ازماس🤢🤮