چی بگم والا من خودم چند ساله یه دوست عرب دارم واقعا هم ادم حسابیه خیلی خوبه شوهرمم همکار لر داره ...
ما خودمون تو خوزستان داریم با بختیاریا زندگیمیکنیم،این ریشش افغانه،کاملا مشخصه
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب معلومه دیگه قیافه افغانی هارو مسخره میکنن باشه چرا خودشونو واسه کره ای ها جر میدن مگه یه شکل نیست ...
اگ افغانستان ی کشور پیشرفته و مدرن بود الان همه میگفتن وای عزیزم ما همه آریایی هستیم
چینی ها مث زالو کشورمونو خوردن تموم پالایشگاه ها زیر دست چینی هاس حتی توو ایران بی.ت کوین استخراج کردن برق مملکت رو نابود کردن هیشکی هیچی نگفت چون از ایران پیشرفته ترِ
بازیگرای زن ایران بعضیاشون رفتن توو حرمسرای عربهای پولدار امارات و عربستان و قطر
ما خودمون تو خوزستان داریم با بختیاریا زندگیمیکنیم،این ریشش افغانه،کاملا مشخصه
ما هم اینجا افغانی زیاد میبینیم یه همسایه ای داریم افغانی اینقد خوبن کل کوچه دوسشون دارن خیلیاشون زحمتکشن واقعا و بی آزار خدایی همه جا خوب و بد داره دیگه متاسفانه یه قومی اکثریتش وقتی خوب نباشه تاثیر منفی میزاره رو کل قوم
افغانیام زیاد قدرتشو ندارن وگرنه اکثرشون(نمیگم همشون) اکثرشون با ایرانی ها چپن در حدی که به خون ما ت ...
همه اینا رو میدونیم و میگم مشکل از اونا نیس مشکل از جای دیگه اس آقا اخراجش ن کنن و راستی چرا نمیخوان حقآبه سیستان دو ازشون بگیرن؟؟ فقط مردم دو کشور رو انداختن ب جون هم