2777
2789
عنوان

پسر افغان

| مشاهده متن کامل بحث + 6206 بازدید | 173 پست
چی بگم والا من خودم چند ساله یه دوست عرب دارم واقعا هم ادم حسابیه خیلی خوبه شوهرمم همکار لر داره ...

ما خودمون تو خوزستان داریم با بختیاریا زندگی‌میکنیم،این ریشش افغانه،کاملا مشخصه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه لرها و کرد ها دوتا قوم کاملا جدا هستن و هیچوقت خودشون رو یکی نمیدوننالبته همه ماایرانی هستیم و تو ...

قوم جدا ولی از یه نژاد میدونن خودشونو بعضیاشون قبول ندارن ولی اکثر نظرشون همینه سکی میدونن خودشونو جدا نمیبینن 

هرکی جنایت میکنه باید تاوانشم پس بده افغانی جماعت ب دلایل اقتصادی و اجتماعی باید از کشورمون اخراج شه ...

خب معلومه دیگه قیافه افغانی هارو مسخره میکنن باشه چرا خودشونو واسه کره ای ها جر میدن مگه یه شکل نیستن؟ 

بعدم نگو چرا

دلیلشو خودت میدونی... 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

هرکی جنایت میکنه باید تاوانشم پس بده افغانی جماعت ب دلایل اقتصادی و اجتماعی باید از کشورمون اخراج شه ...

افغانیام زیاد قدرتشو ندارن وگرنه اکثرشون(نمیگم همشون) اکثرشون با ایرانی ها چپن در حدی که به خون ما تشنن 

خب معلومه دیگه قیافه افغانی هارو مسخره میکنن باشه چرا خودشونو واسه کره ای ها جر میدن مگه یه شکل نیست ...

اگ افغانستان ی کشور پیشرفته و مدرن بود الان همه میگفتن وای عزیزم ما همه آریایی هستیم

چینی ها مث زالو کشورمونو خوردن تموم پالایشگاه ها زیر دست چینی هاس حتی توو ایران بی.ت کوین استخراج کردن برق مملکت رو نابود کردن هیشکی هیچی نگفت چون از ایران پیشرفته ترِ 

بازیگرای زن ایران بعضیاشون رفتن توو حرمسرای عرب‌های پولدار امارات و عربستان و قطر 

رگ غیرت هیشکی باد نکرده

قوم جدا ولی از یه نژاد میدونن خودشونو بعضیاشون قبول ندارن ولی اکثر نظرشون همینه سکی میدونن خودشونو ج ...

نه عزیزم اشتباه میکنید

من خودم لر هستم وهرگزچنین چیزی ندیدم

از همه نظر متفاوت هستیم مثل زبان و پوشش و... حتی از نظر دی ان ای!

البته باعث افتخاره که شبیه کردهای عزیز باشیم

به قول شما نمیشه تروخشک باهم بسوزونیم

سلسله قاجار هم ترک بودن ونزدیک ۱۳۰ سال مملکت رو به گند کشیدن اما آیا این دلیل میشه گناه اونارو بندازیم گردن ترک های عزیز کشورمون؟ 

ما خودمون تو خوزستان داریم با بختیاریا زندگی‌میکنیم،این ریشش افغانه،کاملا مشخصه

ما هم اینجا افغانی زیاد میبینیم  یه همسایه ای داریم افغانی  اینقد خوبن کل کوچه  دوسشون دارن  خیلیاشون زحمتکشن واقعا و بی آزار  خدایی همه جا خوب و بد داره دیگه متاسفانه یه قومی اکثریتش وقتی خوب نباشه تاثیر منفی میزاره رو کل قوم

افغانیام زیاد قدرتشو ندارن وگرنه اکثرشون(نمیگم همشون) اکثرشون با ایرانی ها چپن در حدی که به خون ما ت ...

همه اینا رو میدونیم و میگم مشکل از اونا نیس مشکل از جای دیگه اس آقا اخراجش ن کنن و راستی چرا نمی‌خوان حقآبه سیستان دو ازشون بگیرن؟؟ فقط مردم دو کشور رو انداختن ب جون هم 

نه عزیزم اشتباه میکنیدمن خودم لر هستم وهرگزچنین چیزی ندیدماز همه نظر متفاوت هستیم مثل زبان و پوشش و. ...

والاااا خوبه ما لرها یا لرهای نهاوند بگن ما باید انتقام دوره زندیه رو از تورکها بگیریم؟🙄

چطوری میشه توضیح بدین !از چه نظر بدجنسی دیدین

همین ک با بی رحمی تمام پسر داییمو کشتن 

همین ک راحت سر زنهاشونو میبرن 

همین ک زنهاشون مث آب خوردن خیانت میکنن

همین ک زمان جنگ بابابزرگمو ب ارتش عراق لو دادن

همین ک ب خون بختیاری جماعت تشنه آن

همین ک راحت آدمفروشی میکنن کمه یا بازم بگم؟؟؟