2777
2789
عنوان

پسر افغان

| مشاهده متن کامل بحث + 6206 بازدید | 173 پست
خب نژاد پرستی خپب نیس چرا با عربا چپی شما قبلا هم دیدم توهین کردی

من با عربها چپ نیستم اصلا هم کاری بهشون ندارم ولی خب میگم عربها هم همینجوری مث افغانها بی رحم هستن دیدم ک میگم

حتی دیدم عربهایی ک از ما لرها کلا از فارسها متنفرن و نمیخوان سر ب تنمون باشه 

حرف منم این نیس ک افغانها خوبن من تا حالا افغانی از نزدیک ندیدم ولی خیلی ناراحت کننده اس ما عرب پرست باشیم جنایاتشونو نبینیم اما مدام بگیم افغانی فلان و چنانه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا بازم اونی ک جنایت میکنه حسابش از اون جانی جداس منتهی در هر صورت دولت باید اخراجشون کنه تا چندس ...

حسابشون جداست درسته

اما نمیگیم همسون جانی هستن و.... 

۱۱ میلیون کمتر بیشتر هستن تو کشور

خیلیم آدمای خوبی باشن بازم این تعداد خیلی زیاده

کلا همین که هستن به کشور کلی آسیب زده و میزنه اصلا هیچ کار بدی هم نکنن

الان اگه نبودن اجاره خونه ها خیلی پایین تر بود و چیزای مشابه این... 

و اینکه پناهنده هستن به اسم مهاجر اما از خود ما بیشتر امکانات دارن... با اینکه تو کشورای دیگه فقط یه چادر و چندتا چیز دراختیارشون میزارن بازم متوقعن میگن کشورای دیگه بهترن

کشورمون همینجوری ردشون میکنه بیان تو اونم قانونی درحالی که باید پناهنده میبودن ولی مهاجرن و کشورای دیگه بخوای مهاجرت کنی تمکن مالی سواد بالا و هزارتا چیز دیگه میخواد... 

خیلی چیزا هست واسه گفتن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من با عربها چپ نیستم اصلا هم کاری بهشون ندارم ولی خب میگم عربها هم همینجوری مث افغانها بی رحم هستن د ...

خب خیلی لر ها و کوردها هم هستن که با ما تورکا چپن  اونم بی دلیل   گروه تروریستی پژاک  کلی از جوونای مارو بی رحمانه سر بریدن  ما هم بیفتیم  همشونو جمع ببندیم  به اونا بی احترامی کنیم 

اکس تو چطور بود ؟ایران بود ؟

آره

کلا اینا ایران بدنیا اومده بودن

خوب بود، تمام چیزایی که یه دختر از یه پسر ایده آل میخواد رو تاحد زیادی داشت، فقط هنوز قصد مهاجرت نداشت که این یه پوینت منفی بود.

قصد نگه داشتنش تو زندگیمو داشتم ولی راستشو بخوای من ادم روشنفکری نیستمو یکمی نژادپرستم، برای همین همیشه به هرحال بااینکه حتی شاید از من بهتر بود خیلی جدی نمیگرفتمش یا ادم حسابی نمیدونستمش

زیاد خوشحال نیستم که از دستش دادم 😄 حس میکنم بچگی کردمو فرصت سوزوندم

ولی خب صادقانه میگم من اصلا ادمی نیستم که حتی اگه با یه افغان هم ازدواج کنم، به دلم باشه که ازش بچه دار بشم. قید بچه دار شدن از یارو رو کلا میزنم.

البته فعلا اخلاقم اینطوریه، شاید دراینده ذهنیتم تغییر کنه، توهین به هیچ نژادی نمیخوام بکنم صرفا خودم خوشم نمیاد 🤍🙏

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

آرهکلا اینا ایران بدنیا اومده بودنخوب بود، تمام چیزایی که یه دختر از یه پسر ایده آل میخواد رو تاحد ز ...

اینم اضافه کنم

ارتباط ما شیش سال طول کشید، من خب بچه بودم، عقل الانمو داشتم نگهش میداشتم تو زندگیم

سلیقمم تو پسرا هنوز همون مدلیه که اون بود، البته من هیچوقت چندان بهش احساسی نداشتم، صرفا از لحاظ اخلاقی ظاهری خانوادگی توی وضعیتی بود که من از یه پسر توقع دارم و سلیقمه

ولی خب اون بمن علاقمند بود، البته از خداشم بود 😄 کمتر دختر ایرانی ای وقتی بفهمه افغانی حاضره باهات بمونه هرچقدرم پرفکت باشی

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

حسابشون جداست درستهاما نمیگیم همسون جانی هستن و.... ۱۱ میلیون کمتر بیشتر هستن تو کشورخیلیم آدمای خوب ...

بابا خییییلی زیادن و آره ب شدت پررو هستن اتفاقا یادمه یکی دو سال پیش یکیشون تایپیک زد ایران چیه ک ما موندیم تووش کاش زودتر پولامو جمع کنم برم آلمان گفتم پدرسگ با پول و امکانات خودمون ب ما پز میدی پولی ک حق ماس رو بذار و گورتو گم کن توو فاضلاب آلمان 

اما همه اینا تقصیر اونا نیس ممکلت صاحابش بیخیالش شده

بعدم پلیس هر دفعه باید باهاشون خشن برخورد کنه هم ما آسیب روحی ببینیم دلمون بسوزه هم اونا بگن ایرانیا بی وجدانن اینکه ی آدمو شکنجه بدی دردناکه آقا بی خشونت اخراجشون کنین این دیگه کاری داره؟!

منه لر با هیچ تورک و کوردی چپ نیستم چون جنایتی ندیدم

منه تورک هم نیستم عزیزم برای مثال گفتم  چقد جووناو سربازای مارو تو کوردستان بی رحمانه کشتن خدا شاهده همیشه جیگرم کبابه برا اونا هیچوقتم فراموش نمیکنم ولی   لر ها و کوردا و لکا همه خودشونو یکی میدونن بعد به خاطر همین جنایتا ما بیایم همشونو به یه چشم ببینیم  

منه تورک هم نیستم عزیزم برای مثال گفتم چقد جووناو سربازای مارو تو کوردستان بی رحمانه کشتن خدا شاهده ...

نه لرها و کرد ها دوتا قوم کاملا جدا هستن و هیچوقت خودشون رو یکی نمیدونن

البته همه ماایرانی هستیم و توی این مورد خودمون رو یکی میدونیم

بابا خییییلی زیادن و آره ب شدت پررو هستن اتفاقا یادمه یکی دو سال پیش یکیشون تایپیک زد ایران چیه ک ما ...

نمیخوان وگرنه براشون کاری نداشت

خودشونو میزنن به اون راه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

منه تورک هم نیستم عزیزم برای مثال گفتم چقد جووناو سربازای مارو تو کوردستان بی رحمانه کشتن خدا شاهده ...

هرکی جنایت میکنه باید تاوانشم پس بده افغانی جماعت ب دلایل اقتصادی و اجتماعی باید از کشورمون اخراج شه اونایی ک جنایت کردن باید مجازات شن

اماااا وقتی میگیم افغانی فلان و چنانه باید اینن در نظر بگیریم چرا همچین نگاهی نسبت ب عربها نداریم ظلم عرب ب ایران توو طول تاریخ و تا الان بوده افغانها هم ی نژاد ایرانی دارن باور کن اگ کشور پیشرفته ای بود مث عرب‌های حاشیه خلیج فارس الان هیچکدوم نمی‌گفتن افغانها چندشن تازه میگفتن ن هر دو از ی نژادیم مث الان ک عرب پرستن ی عده