2777
2789
عنوان

پسر افغان

| مشاهده متن کامل بحث + 6206 بازدید | 173 پست
عزیزم ایشون منظورشون عربای ایران نیس که منظورش کشورای دیگس حتما مث عربستان

نه جانم،بعد از چندتا کامنت گذاستن میتونست اینو بگه،

بعد اصلا این بختیاری نیست مشخصه کسی که واسه افغانیا له له میزنه کیه و چیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب طبیعیه فکر کن کشور و فرهنگ درست حسابی ندارناومدن ایران مثل این میمونه گربه گرسنه بیاد جای پر از گ ...

خوب منم شوهرم از چندتا افغان که کنارش مغازه داشتن شنیده بود که چون تو ایران زن های هرزه زیاد و ارزون هستن افغان های پولدار برای عشق و حال سالی چند بار میان اینجا

آره منم دیدم پسرافغان گوشش مشکل داشت نمی شنید فقط میگفت عمو ولم کن من وقتی مدرسه ابتدایی درس میخوندم ...

نژاد پرستی خیلی زشته 

این راه و رسمش نیس ما تحقیرشون کنیم فقط دولت باید ب شکل دیگه ای ب دور از خشونت اخراجشون کنه

همه میگن جانی و خطرناکن خب پس چرا اخراج نمیشن و چ دلیلی داره ما هر روز شاهد خشونت از سوی افغانها و شاهد خشونت بی رحمانه پلیس ب افغانها باشیم

خوب منم شوهرم از چندتا افغان که کنارش مغازه داشتن شنیده بود که چون تو ایران زن های هرزه زیاد و ارزون ...

نه بابا 

فکر کن اینا جایی بزرگ شدن که دخترو آدم حساب نمیکنن و به چشم چیز نگاهش میکنن

و فکر میکنن میتونن هر غلطی بکنن

همین که فرهنگ ندارن منظورم اینه

اونجوریم که اونا گفتن نیست 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نه جانم،بعد از چندتا کامنت گذاستن میتونست اینو بگه،بعد اصلا این بختیاری نیست مشخصه کسی که واسه افغان ...

چی بگم والا من خودم  چند ساله یه دوست عرب دارم واقعا هم ادم حسابیه خیلی خوبه    شوهرمم همکار لر داره رفت و امد داریم خیلی خوبن  ولی یه همسایه لر داشتیم شیشه کشیده بود سر بچشو بریده بود تو ظرفشویی همه جا خوب و بد داره حتی ما تورکا 

نژاد پرستی خیلی زشته این راه و رسمش نیس ما تحقیرشون کنیم فقط دولت باید ب شکل دیگه ای ب دور از خشونت ...

چون اونایی که مسئولن خودشونو زدن به احمقی و مردم پشمشونم نیست

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه هاشون هیچ گناهی ندارن حسابشون از بزرگتراشون جداست

دقیقا بازم اونی ک جنایت میکنه حسابش از اون جانی جداس 

منتهی در هر صورت دولت باید اخراجشون کنه 

تا چندسال پیش دولت استرالیا تمام اتباع کشورهای دیگه رو اخراج می‌کرد تا فقط نژاد خودشونو حفظ کنن و کار فقط برای مردم خودش باشه و ب اقتصادش آسیبی وارد نشه حالا کشور ما هم ب همچین قانونی نیاز داره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792