2777
2789
عنوان

پسر افغان

| مشاهده متن کامل بحث + 6198 بازدید | 173 پست
😅😅😅 ن شیر دام لرم ولی خا جدی اگوممن نمیام ب کسی بی دلیل توهین کنم هیچ بدی ازشون ندیدم و از روزی ک ...

عزیزم الان برو پرونده های جنایی اخیر رو بخون 70 درصد تجاوزا و قتل و دزدی افغانیا توش دست دارن و جدا از این خیلی پرو و بی فرهنگن اگه درس بدن که کسی مشکلی نداشت باهاشون بحث نزاد پرستی ام نیس کلا امنیت نداریم از دستشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه جایی ک ما سه سال پیش زندکی میکردیم همسایه افغان زیاد داشتیم .و خیلی غم انگیز بود ک همشون در ...

خب طبیعیه فکر کن کشور و فرهنگ درست حسابی ندارن

اومدن ایران مثل این میمونه گربه گرسنه بیاد جای پر از گوشت

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

🤣🤣🤣ولک ب شوهراتون خیانت کنید حلاله

تو هم با افاغنه باش🤭🤣

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ما محتاج افغانها نیستیم و بنا ب خیلی از دلایل باید از کشورمون اخراج شن هر کدومشونم بدی کرد باید مجاز ...

بچه هاشون هیچ گناهی ندارن 

حسابشون از بزرگتراشون جداست

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ما محتاج افغانها نیستیم و بنا ب خیلی از دلایل باید از کشورمون اخراج شن هر کدومشونم بدی کرد باید مجاز ...

مشکل اینجاست که اخراج نمیشن روز به روز جمعیتشون زیادتر میشه مدرکم ندارن هر غلطی دلشون میخواد میکنن ارامش نداریم

آره منم دیدم پسرافغان گوشش مشکل داشت نمی شنید فقط میگفت عمو ولم کن من وقتی مدرسه ابتدایی درس میخوندم می دیدم با هم کلاسی های افغان یجوری رفتار میکردن انگار قاتل هستن خوب اوناهم مثل ما دخترهای کم سن و سال بودن که بخاطر نژادشون تحقیر میشدن

عزیزم الان برو پرونده های جنایی اخیر رو بخون 70 درصد تجاوزا و قتل و دزدی افغانیا توش دست دارن و جدا ...

باهات موافقم من واقعا تا حالا ی دونه افغانی از نزدیک ندیدم شوهرم و داداشم میگن چجوری باهاشون برخورد میشه یا کلیپهایی ک دیدم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم دلم شکست گفتم خب اینام آدمن اگ جنایت میکنن با حفظ کرامت انسانی دستگیرشون کنن و بقیع رو بدون آسیب رسوندن اخراج کنن

ن اینکه بچسبوننشون کف آسفالت داغ و پا بذارن بیخ گلوشون

ترکیه و اروپا منطورمه

ترکیه نمیدونم

اما همون اروپا هم دارن کامل میندازنشون بیرون دیگه فکر نکنم بزارن وارد اروپا بشن

نذر کردی بعد جلسه ای ۵۰ میگیری مگه نذرم پولیه

عزیز من مدرس شناخته شده ایم و نفری ۲۵۰ برای هر جلسه میگیرم ولی چون نذر کردم ۵۰ بگیرم برای تعداد کمی این کار رو میکنم با این حال بازم برای من نمیصرفه چون وقت و انرژی زیادی میزارم ولی نذر من و خداست و باید بهش عمل کنم و خوشحال میشم که به بقیه کمکم کنم😊

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰❤️ من دانشجوی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم و چندین سال سابقه ی تدریس دارم.
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز