من نمیام ب کسی بی دلیل توهین کنم هیچ بدی ازشون ندیدم و از روزی ک پلیس با اون دوتا پسر بچه اونجوری خشن رفتار کرد واقعا دلم میسوزه باید از ایران اخراج شن ولی ب دور از انسانیته ک بزنیمشون و فحششون بدیم
تو خودت ذاتتو تو همین تاپیک داذی نشون میدی مشخصه کی از افاغنه بدتره😂
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
🤣🤣🤣همین ک ما لرها سر زن نمیبُریم و مث آب خوردن ب شوهرامون خیانت نمیکنیم نشون دهنده ذاتمونه
آرررهههه،تو که مشخصه چه معلوم الحالی هستی اگه میخوای قوم بختیار رو لک بندازی که حسابت با کاربرای لریه،به من ربطی نداره،
اما مشخصه تو چقدر عقده ی عربارو داری که سنگ افاغنه رو به سینه میزنی،بیچاره تو دیگه چه زندگی داشتی که آرزوی بودن با افاغنه رو داری🤣
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ما محتاج افغانها نیستیم و بنا ب خیلی از دلایل باید از کشورمون اخراج شن هر کدومشونم بدی کرد باید مجازات شه ولی اینکه بی دلیل ب همشون فحش بدیم و بهشون آسیب بزنیم از ما بعیده
من تا چند وقت پیش ازشون تا مغز استخون متنفر بودم ولی وقتی دیدم ب اون دوتا پسر کم سن و سال چقدر خشن رفتار شد خیلی ناراحت شدم