2777
2789
عنوان

پسر افغان

| مشاهده متن کامل بحث + 6197 بازدید | 173 پست
اره اونا هزارع ان این تاجیکه و خیلی هم پولدار ظاهراً خودشم میگ هزارع ها ادمای خوبی نیستن

اکس منم بااینکه خودش افغان بود بد اونارو میگفت و میگفت ادمای جالبی نیستن 👌

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

ادم قحطه با افغانی چت میکنی چرا اینقدر خودتونو بی ارزش میکنید

واا چه ربطی به بی ارزشی داره . دوست مجازی هستیم 

من دوستای خارجی خیلی دارم 

هند ،المان ،اوکراین ... 

یکی شونم افغانه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید عزیزم❤️خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰

نذر کردی بعد جلسه ای ۵۰ میگیری مگه نذرم پولیه

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

متاسفانه جایی ک ما سه سال پیش زندکی میکردیم همسایه افغان زیاد داشتیم .

و خیلی غم انگیز بود ک همشون در شرف طلاق و دعوا بودن . دلیلش هر سه هم خیانت بود 💔 

کلا به همه پا میدن و هولن انگار

بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....

بعید میدونم اسم کاربریت درست باشه

😅😅😅 ن شیر دام لرم ولی خا جدی اگوم

من نمیام ب کسی بی دلیل توهین کنم هیچ بدی ازشون ندیدم و از روزی ک پلیس با اون دوتا پسر بچه اونجوری خشن رفتار کرد واقعا دلم میسوزه باید از ایران اخراج شن ولی ب دور از انسانیته ک بزنیمشون و فحششون بدیم

ن واقعا جدی میگم شما عربها از افغانیا بدترین

تو خودت ذاتتو تو همین تاپیک داذی نشون میدی مشخصه کی از افاغنه بدتره😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
افرین دقیقا گول میزنن میبرن اونجا هزارتا بلا میارن سرشون

اصلا نمیبرن

افغانستان نمیتونن برن

حالا وعده اروپا میدن به دخترای ساااده

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

🤣🤣🤣همین ک ما لرها سر زن نمیبُریم و مث آب خوردن ب شوهرامون خیانت نمیکنیم نشون دهنده ذاتمونه

آرررهههه،تو که مشخصه چه معلوم الحالی هستی اگه میخوای قوم بختیار رو لک بندازی که حسابت با کاربرای لریه،به من ربطی نداره،

اما مشخصه تو چقدر عقده ی عربارو داری که سنگ افاغنه رو به سینه میزنی،بیچاره تو دیگه چه زندگی داشتی که آرزوی بودن با افاغنه رو داری🤣

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
همه چی متقابله گلم

ما محتاج افغانها نیستیم و بنا ب خیلی از دلایل باید از کشورمون اخراج شن هر کدومشونم بدی کرد باید مجازات شه ولی اینکه بی دلیل ب همشون فحش بدیم و بهشون آسیب بزنیم از ما بعیده 

من تا چند وقت پیش ازشون تا مغز استخون متنفر بودم ولی وقتی دیدم ب اون دوتا پسر کم سن و سال چقدر خشن رفتار شد خیلی ناراحت شدم