2777
2789
عنوان

پسر افغان

| مشاهده متن کامل بحث + 6209 بازدید | 173 پست
همین ک دارم دستتونو رو میکنم ب شوهراتون خیانت میکنید کافیه

تو بختیاری اصیل نیستی تو بختیاری ذلیلی🤣

تو اصلا ایرانی نیستی تو افغانی هستی،اونی که لو میره تویی😛🤣

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اونا هزارع ان این تاجیکه و خیلی هم پولدار ظاهراً خودشم میگ هزارع ها ادمای خوبی نیستن

اخه تاجیک🤣

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

کلا توی رابطه رفتن با آدمای غیر ایرانی برای ما سخته و چالشای خودشو داره 

مخصوصا اینکه میگی ایران نیست و خب اینم زیاد جالب نیست

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
🤣🤣🤣🤣ریشه افغانی ب ایران برمیگرده برو ی کم تاریخ بخون اونام نژادشون آریاییه

دوست عزیزمگه هرکی آریایی نباشه ایرانی محسوب نمیشه؟ خودآریایی ها هم یه روزی مهاجرت کردن به ایران دیگه ازاول که ایران نبودن .الان افغانستان یه کشورجداست ولی عربهایی که ایرانن ایرانی هستن هموطن مان

_ تعلیق _

خب خیلی لر ها و کوردها هم هستن که با ما تورکا چپن اونم بی دلیل گروه تروریستی پژاک کلی از جوونای ...

اولین نفری هستید که می شنوم می گید لر ها با ترک ها بدن ...لر ها هیج وقت توی سرزمین نزدیک به ترک ها نبودند که با هم درگیر بوده باشند..ترک ها و کردها همجوار بودند و روابط زیادی با هم داشتند

اولین نفری هستید که می شنوم می گید لر ها با ترک ها بدن ...لر ها هیج وقت توی سرزمین نزدیک به ترک ها ن ...

اطلاعات همشون غلطه همه چی میگن

حتی چند وقت پیش یکی توو همین سایت ب من می‌گفت بختیاریها از عرب‌های عربستانن 🤣🤣🤣

دوست عزیزمگه هرکی آریایی نباشه ایرانی محسوب نمیشه؟ خودآریایی ها هم یه روزی مهاجرت کردن به ایران دیگه ...

من اصلا کاری ندارم کی چ نژادی داره حتی نیاکان من با افغانها جنگیدن و از کشور بیرونشون کردن الان اگ ب ی افغانی بگی بختیاریها پاره اتون کردن قبول داره 

ولی میگم عربها هم کمتر از افغانها ب ایران و ایرانی ظلم نکردن

چطور مگ؟

نمی‌دونم والا هرچی که به خیر خودت باشه 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️