2777
2789
عنوان

پسر افغان

| مشاهده متن کامل بحث + 6209 بازدید | 173 پست
تو بختیاری اصیل نیستی تو بختیاری ذلیلی🤣تو اصلا ایرانی نیستی تو افغانی هستی،اونی که لو میره تویی😛🤣

بدبخت بی مغز من بختیاری اصیلم 

حالا هر چی میسوزی بگو

فقط تو ک عربی ادعای میشه پاکی تو بهم بگو چرا زمان جنگ بابابزرگمو ب صدام فروختین و له له میزدیم صدام ایران رو میگیره

تو ب من بگو چرا زنهاتون خودشونو جر میدن برا مردای فارس و لر 

چرا زنهاتون خیانت میکنن

چرا اون زن هرزه ب شوهرش خیانت کرد و هرروز ب پسر داییم زنگ میزد بیا پیشم حامله ام کن ک بعدش دوتا بیگناه کشته شن؟

چرا اینجوریین؟

بدبخت بی مغز من بختیاری اصیلم حالا هر چی میسوزی بگوفقط تو ک عربی ادعای میشه پاکی تو بهم بگو چرا زمان ...

خصلت خودتو و خونوادتو به ما نچسبون،

ما زنای عرب نجیبیم ،

تو بیچاره تو زمون قلقلی میرزا موندی اینقدر گاو و گوسفند چرا دادی ازاجتماع به دوری،

بمون تو توهم و دنیای کوچیک و پوسیدت،

و همچنان واسه افاغنه پارس کن بلکه یه چخه بهت بگن😛

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یادمه چند سال پیش که اینقدر افغان ها پرو نشده بودند یه افغانی با یه دختر دوست میشه میبردش یه جایی چند تا افغانی و خودش بهش تجاوز ناجوری میکنن فیلم هم میگیرن توفیلم هم هی دختره بهش میگفته تو که گفتی دوستم داری من به خدا غیر تو کسی رو دوست ندارم و غیره بعد تن نیمه جونشو با خونریزی زیاد میندازن تو یه خرابه و میرن خیلی این قضیه جنجال پیدا کرد 

من با عربها چپ نیستم اصلا هم کاری بهشون ندارم ولی خب میگم عربها هم همینجوری مث افغانها بی رحم هستن د ...

من اهوازم عزیزم هرچند عرب نیستم بختیاری ام ولی عربها بیشتر ناموسی ان قضایاشون مثلا دختراشونو به زور شوهر میدن و خوب چون تو سن پایین و به زور شوهر میکنن ان قضایایی که شنیدی اتفاق میوافته بهتره قضاوت نکنیم هموطنامونو

تجربشو داشتم، خوب بوده ولی بستگی داره، اینا نژاداشون یکمی متفاوته من خیلی بلد نیستم فقط میدونم اون ن ...

اگه اشتباه نکنم نژاد ازبک هستن.اونایی که فک کنم یه زن میگیرن برا چندتا برادر و پدر و همه استفاده میکنم ازش

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾
اگه اشتباه نکنم نژاد ازبک هستن.اونایی که فک کنم یه زن میگیرن برا چندتا برادر و پدر و همه استفاده میک ...

#میکنن

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾
مملکت باید قانون داشته باشه از راه اصولی اخراجشون کنه و هر کدومشون گوهی خورده باید مجازاتش کنه من از ...

جنایت رو ازهرقومی میشه دید لطفا یاجمع نبند یاهی شعارنده که نژادپرستی بده ،فعلا معلوم شد کی نژادپرسته 

گمشو حرومیهمین ک شناخته شدین ب خیانت ب همسر و وطن واسه اتون کافیه

خیلی زشت حرف میزنی ،خیانت به همسر توکل کشور زیادشده همشون عربن؟؟؟پس این همه زن خیانتکار اطرافمون که ازقومهای مختلف میبینیم توهمه؟؟