2777
2789
عنوان

خیانت

142 بازدید | 7 پست

یه شب عروسی میشه تو شهرمون یه آقایی متاهل هستن و چند تا بچه هم دارن زنش می‌ره عروسی خودش نمیره میمونه خونه بعد چند ساعت زنش برمیگرده خونه ، شوهرش رو  با یه زن که خودش شوهر داره کنار هم میبینه خانومه  از هوش می‌ره بعدش هم میبرنش بیمارستان تازه اون خانوم باردار هم بوده  اون زنی که خودش شوهر داشته اومده بود  خونه این آقاهه حالا با شوهرش رفتن یه شهر دیگه زندگی میکنند یکی از دوستام که اهل همون شهره  بهم گفت همسایه هاش گفتن این زنه روزی چند تا مرد را میاره خونه شوهرش هم هیچی بهش نمیگه چقدر شوهرش بی غیرته بخدا ،خیلی دلم به حال اون خانم باردار که شوهرش خیانت کرده سوخت خیلی خانوم خوبیه مظلوم، معصوم خیلی گناه داره خدا جواب آدمایی که خیانت میکنند را بده .

این کاربری دست دونفره.

ببخشید عزیزم❤️

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰❤️ من دانشجوی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم و چندین سال سابقه ی تدریس دارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهره عمه م همین کار کرد زن شو با سه تا بچه ول کرد با ی زن خراب رفت ی شهر دیگه .‌ما گفتیم پشیمون میشه برمیگرده ولی برنگشت الانم دو  بچه از اون زن کثیف داره . هیچ بلایی هم سرشون نیومده خوش و خرمه . ولی خاله من پسر عزیز۲۰ ساله شو از دست داد و رسما داغون شد . اون زن و مرد کثیف هم هیچ بلایی سرشون نیومده 

من شوهره عمه م همین کار کرد زن شو با سه تا بچه ول کرد با ی زن خراب رفت ی شهر دیگه .‌ما گفتیم پشیمون ...

نه این زنشو ول نکرد که  هنوز با زنش هست منظورم اون زن خراب که با این بوده خودش شوهر داشته با شوهر خودش رفته یه شهر دیگه خدا جوابشو میده انشاالله 

این کاربری دست دونفره.

نه این زنشو ول نکرد که هنوز با زنش هست منظورم اون زن خراب که با این بوده خودش شوهر داشته با شوهر خو ...

اهان فکر کردم با اون زن شوهر دار فرار کردن رفتن ی شهر دیگه . این وسط زن این مرد داغون میشه دیگه نمیتونه اعتماد کنه 

اهان فکر کردم با اون زن شوهر دار فرار کردن رفتن ی شهر دیگه . این وسط زن این مرد داغون میشه دیگه نمیت ...

اره زنش خیلی معصوم و معلومه به کسی کار نداره گناه داره 

این کاربری دست دونفره.