2777
2789
عنوان

سریال داریوش

622 بازدید | 11 پست

چقد دلم به حال به اون طرف که بهرام زنده زنده سوزوندش سوخت. لعنت بهش

بهرام عقده ای زندگی همشونو داره خراب میکنه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

نمیتونم مودب باشم

خودت تا تهش برو

بهرامِ ‌..................

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عهخانم سوپر سوتی🤣

وایییییی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دیوونه

دوتا تاپیک دیگه دارم خواستی بخون

چرا من لال نمیشم و تصادف

خلاصه‌شون ، وایی یکی گفت ماشینم چپ کرده گفتم به سلامتیییییییییییییی

یکی هم گفت فلانی جای پدرت ، گفتم من عادت ندارم به کسی بگم پدررررررررر ، انگار بقیه هرکی رد میشه بهش میگن بابا 🥺

وایییییییی

ب بهرام بگو بیاد منم بکشه یا حداقل زبونمو قطع کنه 😂😑😑😑😑😑

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

وایییییی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دیوونهدوتا تاپیک دیگه دارم خواستی بخونچرا من لال نمیشم و تصادفخلاصه‌شون ، و ...

😂😂🤣

ببین منم عین تو اضطراب اجتماعی دارن، یه آدم غریبه یا کسی که زیاد باهاش حرف نزدم اگه ازم سوالی بپرسه گیج میشم با کلمات نامربوط جوتبشو میدم. مثلا یادمه دانشگاه توی راهرو وایساده بودم فقط من و یه دختر دیگه بودیم همه سرکلاس بودن. دوتا پسر اومدن بهم گفتن سلام، من فقط سرمو تکون دادم (از استرس یه تبسم احمقانه هم داشتم )، گفتن میشه بری در فلان کسو بزنی بگی با خانم فلانی کار داری بیاد دم در ما چون پسریم بده و...، من به جای باشه آروم گفتم سلام و رفتم سمت اون کلاس و به استادشون گفتم با خانم فلانی کار دارم. خلاصه بعد که پسرا کارشونو انجام دادن اومدن تشکر کردن من به جای خواهش میکنم سرمو تکون دادم گفتم خدافظ و به جای خدافظ گفتم خواهش میکنم. کلا داشتم چرت و پرت جوابشونو میدادم 🤣 آبروم رفت

اما تو جالبه وقتی استرس میگیری یه حرکتی میزنی که انگار داری طرف رو مسخره میکنی

😂😂🤣ببین منم عین تو اضطراب اجتماعی دارن، یه آدم غریبه یا کسی که زیاد باهاش حرف نزدم اگه ازم سوالی ...

واییییی نههههههه 😂😂😂😂😂😂😂 

خیلی باحالی 😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ولیییی اگه من بودم نمیتونستم برم صدا بزنم

امروز استاد رو دیدم بعد ی لحظه نگاه کرد و برگشت

بعد تو ذهنم بود بهش سلام بدم

یهو اومد گفت باشگاه تا ۷ و نیمه ، من گفتم سلام بعد خندید گفت سلام بعد اون رفت من گفتم اوکی یادمه 😂😂😂😐😐😐😐

حتما پیش خودش فک کرده من فک کردم اومده سلام کرده 😂😐 ، چند بار پیشش خنگ شدم ، مثلا از حرکتا ، یا سوالاتش ، مسخره جواب دادم

البته صدای آهنگ هم زیاده ، منم نمیشنوم ، از اون طرف مغزم ی کم ، کم کاره انگار 😂😂😂 لب خوانی هم ضعییییف

واییییی نههههههه 😂😂😂😂😂😂😂 خیلی باحالی 😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولیییی اگه من بودم نمیتونستم برم ص ...

ما کلا با تاخیر جواب میدیم، جواب سوال قبلی میاد برای سوال جدید🤣

ما کلا با تاخیر جواب میدیم، جواب سوال قبلی میاد برای سوال جدید🤣

دقیقاااااااا 😂😂😂😂😂😂😐😐😐😐😐

چند روز پیش از کانون زبان باهام تماس گرفتن ، بعد حالا حرف زد خانومه ، بعد گفت خدانگهدارتون ، بعد قطع شد من گفتم خداحافظ 😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ببین قطع شد 😂😐😐😐😐

دقیقاااااااا 😂😂😂😂😂😂😐😐😐😐😐چند روز پیش از کانون زبان باهام تماس گرفتن ، بعد حالا حرف زد خانو ...

😂😂🤣🤣🤣

😂😂🤣🤣🤣

😁😁🤪🤪

دقیقاااااااا 😂😂😂😂😂😂😐😐😐😐😐چند روز پیش از کانون زبان باهام تماس گرفتن ، بعد حالا حرف زد خانو ...

همیشه توی خونه پرانول داشته باش، برا قرارای مهم یا آزمون های خیلی مهم و کنفرانس ها یکی بخور و برو. وگرنه گند میزنی

همیشه توی خونه پرانول داشته باش، برا قرارای مهم یا آزمون های خیلی مهم و کنفرانس ها یکی بخور و برو. و ...

ببین من تو ذهنم و تو خلوت خودم بهترین سخنران جهانم 😂😂😂😂 ولی واقعیت چیز دیگریست