2777
2789

منم میمون خودمو میخوام...

خدا کجاس آخه.. ماهم هی بهم میمون میگفتیم😭😭😭

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میمون من که فکر کنم دلش جای دیگه گیر کرده اصلنم منو یادش نمیاد🤧

منم از میمونم بی‌خبرم و نگرانشم.چندوقتی نیستش.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

الهی بمیرم برا دلت🥺

نگو گریه ام میگیره..دلم براش تنگه..فقط بدونم حالش خوبه😭😭چون آخرین باری که باهاش حرف زدم تازه از بیمارستان مرخص شده بود..متاسفانه چون راهمون هم دوره نمیتونم برم ببینمش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز