2777
2789

20 سالمه زمان کرونا ترک تحصیل کرده بودم سال یازدهم ولی بعد ازدواج ادامه دادم و دیپلم گرفتم. آرزو به دل موندم برم دانشگاه شوهرم با دانشگاه رفتنم مشکل نداره ولی پول شهریه دانشگاه آزاد میگه نمیدم باید تو شهر خودمون دانشگاه سراسری قبول بشی 😔 خوشبحال اونایی که مجردا ومیرن دانشگاه من حتی خونه پدرم اجازه نداشتم حرف دانشگاه بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب درس بخون برو سراسری

دیگه حوصلم مثل قبل نیست به زور میتونم درسا رو بخونم و حفظ کنم یا مطلب بفهمم نمیدونم چرا اینطوری شدم زمان مدرسه خیلی خوب درس حفظ میکردم چجوری برای سراسری بخونم اونم حتما باید شهر خودمون در بیام

برو پیام نورترمی ۳۰۰ ۴۰۰ عه

خیر شهریه پیام نور ۳ تا ۴ تومن هست

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

مطمئنی ترمی 400تومن منظورت میلیون هست

والا من خواهرم میره ترمی ۴۰۰ هزار تومنه

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
خیر شهریه پیام نور ۳ تا ۴ تومن هست

دانشگاهی که خواهر من میره پیام نوره و ۴۰۰ هزار تومنه شهریه ش

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
برو پیام نورترمی ۳۰۰ ۴۰۰ عه

کی گفته😐ی کلاس زبان درپیت ثبت نام کنی ماهی لااقل 500 و میگیره

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده💔