2777
2789
عنوان

سن بیست و پنج دیره برای ازدواج

139 بازدید | 20 پست

یه طوری دوروبریام دارن ازدواج می‌کنن ترسیدم😐میدونین مامانم میگه الان که سنت کمه خواستگار میاد ۳۰ رو رد کنی دیگه سن بالا و جداشده و ازین چیزا میاد    میگه چرا موقعیت هات رو رد میکنی       من خر منتظرم این احمق وضعش رو خوب کنه دوباره بیاد جلو  ولی ته دلم شور میزنه و فکر می‌کنم الکی دارم خودمو علاف میکنم😔هرکی میاد جلو گفتم نمیخوام از کارمند بانک گرفته تا دکتر آزمایشگاه    واقعیت ترسیدم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقعیت خوب بود ازدواج کن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

دیر نیست سن خوبیه ولی به نظرم همون قبل سی عالیه دیرتر یکم خودتم سخت پسند میشی

اره نظر خودمم قبل سی هست   ولی بابت این افسوس میخورم که موقعیت هام دارن بخاطر یه الدنگ که دوسش دارم از دست میرن

منتظرم تا ۶ ماه یعنی قبل عید دوباره بیاد جلو اگه نتونست نمیدونم چه طور تمومش کنم گیر کردم و استرس د ...

حتی اگه وضعش خوب نیست باید بیاد بعد دوتایی باهم حلش میکنید 

اگه نیاد دیگه بهونه هست تو ام سنت بره بالا انتخاب هات خیلی محدود میشه 

هیچ خبری نیست ...😉
وضعیتش مگه چطوره چرا نمیاد جلو بعد با هم درستش کنید

هیچی نداره و ۲۷ سالشه  امسال معلم شده  حتی دروغم گفت ماشین خودشه مال پدر مرحومشه این استفاده میکنه  تازه نظام مهندسی قبول شده گفته تا عید یه کاسبی راه ميندازم و تو نظام کار میگیرم منتظرم ببینم چیکار میکنه 😶من خودمم معلمم

حتی اگه وضعش خوب نیست باید بیاد بعد دوتایی باهم حلش میکنید اگه نیاد دیگه بهونه هست تو ام سنت بره بال ...

آخه صفر صفره  حتی نمیتونه یه خونه معمولی رهن کنه  ساده ترین چیزا حتی    نوشتم تو یکی از کامنتا وضعیتش چه طوره 

چند سالشه؟ ایشون اگر نیومدن خواستگاری جدی نگیرش

۲۷     اومد یک بار بابامو دید  بابام ردش کرد گفت هیچییییی نداره و از قیافش خوشش نیومده 😔الان رفته وضعش رو خوب کنه دوباره بیاد    بابام نمیدونه باهاش در ارتباطم بدونه منو کشته