یه طوری دوروبریام دارن ازدواج میکنن ترسیدم😐میدونین مامانم میگه الان که سنت کمه خواستگار میاد ۳۰ رو رد کنی دیگه سن بالا و جداشده و ازین چیزا میاد میگه چرا موقعیت هات رو رد میکنی من خر منتظرم این احمق وضعش رو خوب کنه دوباره بیاد جلو ولی ته دلم شور میزنه و فکر میکنم الکی دارم خودمو علاف میکنم😔هرکی میاد جلو گفتم نمیخوام از کارمند بانک گرفته تا دکتر آزمایشگاه واقعیت ترسیدم😔
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
وضعیتش مگه چطوره چرا نمیاد جلو بعد با هم درستش کنید
هیچی نداره و ۲۷ سالشه امسال معلم شده حتی دروغم گفت ماشین خودشه مال پدر مرحومشه این استفاده میکنه تازه نظام مهندسی قبول شده گفته تا عید یه کاسبی راه ميندازم و تو نظام کار میگیرم منتظرم ببینم چیکار میکنه 😶من خودمم معلمم
۲۷ اومد یک بار بابامو دید بابام ردش کرد گفت هیچییییی نداره و از قیافش خوشش نیومده 😔الان رفته وضعش رو خوب کنه دوباره بیاد بابام نمیدونه باهاش در ارتباطم بدونه منو کشته