2777
2789
عنوان

چرا لتروزول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

429 بازدید | 32 پست

سلام خوشگلا.

من برا بارداری  ماهه اقدام میکنم. امروز رفتم دکتر. بدون اینکه سابقه تبلی تخمدان داشته باشم دکتر تو همین قدم اول برام لتروزول نوشته ک از شب سوم پری شبی یدونه استفاده کنم و از شب دهم ی شب درمیون اقدام! همین. نه آمپول داد نه گف ک برا سونو برم.

ب نظرتون با وجود پری های منظم، لازمه ک این قرصو مصرف کنم؟ میترسم کیست بگیرم یا عوارض داشته باشه :(

خدایا شکرت

عزیزم دیگه ساده ترین قرص برای تحریک تخمک گذاری لتروزوله نگران.نباش و بخور

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم دکترت بهتر میدونه ک برات تجویز کرده ....من خودم بهم کلومیفن داد بدون امپول دودوره مصرف میکنم 5 ...

ان شالله ک نتیجه بگیری عزیزم..

آره خب، اما با وجود فقط 3 ماه اقدام و اینکه سونوگرافیم سالم بود؛ تعجب میکنم از اینکه انقد زود بهم این قرص رو داد. گفت اگه ماه بعد باردار نبودی موقع پری بیا. خدا کنه دیگه پری نشم....

خدایا شکرت
عزیزم دیگه ساده ترین قرص برای تحریک تخمک گذاری لتروزوله نگران.نباش و بخور

از امشب شروع کردم ب استفادش.. ب امید خدا... 

کاش فقط با مصرف همین قرص و بدون آمپول نتیجه بده و مآه دیگه بآردار بآشم... منتظر بودن سخته....

خدایا شکرت
از امشب شروع کردم ب استفادش.. ب امید خدا...  کاش فقط با مصرف همین قرص و بدون آمپول نتیجه بده و ...

ایشالله عزیزم.نگران.نباس

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏
حتما خودت عجله داشتی واس بارداری گلم

عجله ک نه.. امآ خب رفتم دکتر ک تحت نظر باشم تا هروقت ک باردار شدم.. گفتم 4 ماهه اقدامم بی نتیجه.. ک گف این قرص رو استفاده کنم.. البته قرص تقویتی هم داد بهم

خدایا شکرت
امیدوارم برای منم نتیجه خوبی داشته باشه...

عزیزم منم با لتروزول باردار شدم نگران نباش 

ولی کلا من کل بارداری ام استراحت مطلق بودم و شنیدم که بارداری با لتروزول مواظبت بیشتری می خواد ولی فکر نکنم به اون ربطی داشته باشه چون دکتر خودم هم خیلی خوب بود و اگه اینطور بود هیچ وقت این دارو رو تجویز نمی کرد برام 

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد
عزیزم منم با لتروزول باردار شدم نگران نباش  ولی کلا من کل بارداری ام استراحت مطلق بودم و شنیدم ...

خدآروشکر وآسه نی نی دآر شدنت عزیزم..

امآ من چیزی درمورد ربطش ب استرآحت نشنیدم.. شآید درمورد شمآ اینطوری بوده..

شمآ چ مدت استفآده کردی؟ و اینکه آمپولم زدی وسط سیکل؟ تنبلی دآشتی قبلش؟

خدایا شکرت
خدآروشکر وآسه نی نی دآر شدنت عزیزم.. امآ من چیزی درمورد ربطش ب استرآحت نشنیدم.. شآید درمورد شمآ ...

ممنون عزیزم نه مشکلی نداشتم فقط باردار نمی شدم که کلا هم ۱۱ ماه طول کشید تا باردار شم و از ماه چهارم  برام این دارو رو نوشت و تا ماهی که مامان شدم خوردم در کنارش هم خیلی ماه ها هم امپول hcgمی زدم 

ولی اخرم ماهی که فکرم متمرکز به موضوع دیگه ای شده بود و منتظر نبودم مامان شدم 

نمی دونم بعد که من استراحت مطلق شده بودم تحقیق کردم یکی از عوارض این قرص همین بود نمی دونم حالا می خوای خودت هم تحقیق کن ولی خوب دکتر که مرض نداره و حتما خیلی های دیگه هم این قرص و خوردن و اتفاقی براشون نیافتاده 

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد