2777
2789
عنوان

چرا لتروزول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 32 پست
ممنون عزیزم نه مشکلی نداشتم فقط باردار نمی شدم که کلا هم ۱۱ ماه طول کشید تا باردار شم و از ماه چهارم ...

پس شمآ هم وضعیتت مثل من بوده.. منم این مآه زیآد امیدوآر نیستم.. بآ توجه ب اینکه شوهرم قرآره ان شآلله بره کربلآ و فک نمیکنم اقدآممون نتیجه بده.. شآید ب قول شمآ همین بیخیآلی خودش بآعث نتیجه گرفتن بشه! این 4 مآه ک خیلی فکرم درگیر این قضیه بود ک اتفآقی نیفتآد.. این مآه دیگه روش زوم نمیکنم تآ ببینیم خدآ چی میخوآد..

بآشه عزیزم درموردش تحقیق میکنم.. اما دکتر منم بآتجربه و خوبه.. حتما عوآرضش نآچیزه ک تجویز کرد

خدایا شکرت
پس شمآ هم وضعیتت مثل من بوده.. منم این مآه زیآد امیدوآر نیستم.. بآ توجه ب اینکه شوهرم قرآره ان شآلله ...

اره عزیزم ۹۹/۹ درصد بارداری ها شکل نمی گیره مگر در حالت بی خیالی اصلا منتظر نباش از هرکی تو همین نی نی سایت هم می خوای بپرس همه هر وقت بیخیال بودن باردار شدن البته بیشتریا شاید استثنا هم باشه 

ان شالله حاجت روا بشی گلم 💝💝

اره بعید می دونم به این دلیل استراحت مطلقی شده باشم انشالله خیره عزیزم 

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره عزیزم ۹۹/۹ درصد بارداری ها شکل نمی گیره مگر در حالت بی خیالی اصلا منتظر نباش از هرکی تو همین نی ...

آره درسته.. اینو از خیلیآ شنیدم... 

فدآتشم.. ممنون ک جوآب دآدی مینآ جآن ♥

خدایا شکرت

عزیزم دکتر منم اول لتروزل داد بعد ماه بعدش فکر کنم امپول داد کلا برای اینکه احتمال بارداری بره بالا تجویز می کنن 

منم پری هام منظم بود مثل شما بودم دقیقا 

آره درسته.. اینو از خیلیآ شنیدم...  فدآتشم.. ممنون ک جوآب دآدی مینآ جآن ♥

خدا نکنه عزیزم با ارزوی بهترین ها برات وظیفه ام بوده 🌺🌺🌺🙏🙏🙏🙏

عزیزم شرایط منم دقیقا مث تو بود با این تفاوت که من کمی سیکلم تاخیر داشت منم تازه 3 ماه اقدام کرده بودم حتی سونو هم نرفتم که دکتر درجا لتروزول تجویز کرد دوماه خوردم بی نتیجه قطعش کردم

❤پسرم امروز من و تمام فرداهای من است❤
عزیزم شرایط منم دقیقا مث تو بود با این تفاوت که من کمی سیکلم تاخیر داشت منم تازه 3 ماه اقدام کرده بو ...

هیچی تاثیری نداشت یعنی برآت؟ من مآه اوله ک دآرم استفآده میکنم.. نمیدونم نتیجه میده یآ نه...   

خدایا شکرت
هیچی تاثیری نداشت یعنی برآت؟ من مآه اوله ک دآرم استفآده میکنم.. نمیدونم نتیجه میده یآ نه...   ...

اگه منظمی ان شاالله که نتیجه میده من که نه فرقی نکرد نزدیکی منظم داشته باش خیلیا ماه اول مصرف حامله شدن 

❤پسرم امروز من و تمام فرداهای من است❤