2777
2789
عنوان

درد معده

65 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من ۱۳ سالمه چای تقریبا داغ میخورم نه خیلی خیلی ها داغ معمولی الان تقریبا شاید یه سال شایدم بیشتر باش دیگه کلا عادت کردم و زیاد داغ یه نظرم نمیاد اصلا هیچ علائمی نداشتم امروز خوابیدم بلند شدم اصلا یکدفعه ‌ای احساس میکنم معدم درد می‌کنه غذا میخورم درد میگیره چیز خطرناکی یعنی ؟؟

برای ارامش خیالت یک سونو از معده و کیسه صفرا و کبدت بگیر عزیزم .و اینکه اول بیا با دمنوش بابونه با عسل شروع کن ببین خوب میشی یانه،ممکنه معده ات سرد شده باشه

و البته که دکترهم برو دارو میده

خدا هست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زدم گوگل زده بود ممکنه سرطان معده باش کلا اصلا حالم بده شد

نه قشنگم منم دخترم همس سال شماست گاهی براش درد معده پیش میاد بهش عرق نعناع میدم شما نوجوونا یکم رژیم غذایی تون درست نیست البته ناراحت نشو بخاطر حرفم . بخاطر همین یکم رعایت کنید خوب میشید.

نه قشنگم منم دخترم همس سال شماست گاهی براش درد معده پیش میاد بهش عرق نعناع میدم شما نوجوونا یکم رژیم ...

من اصلا اولین بار اینجوری میشم غذا میخورم یا میخندم کلا معدم خیلی بد درد میگیره صبح خوب بودم بعدظهر خوابیدم بلند شدم درد گرفت