2777
2789

سر این موضوع خیلی نشخوار فکری دارم اصلا پیج اینستا خیلی رو مخمه و نمیدونم چرا اینقدر رو این موضوع حساسم و اصلا حساسیتم بجاست یا نه🙄

یه پیج داشت که هم عکس از خودش بود هم کاری بود( بیشتر کاری)  که باز بود و پابلیک 

نزدیک ۴۰۰ تا فالوور داشت و ۶۰ تا فالویینگ 

توی فالویینگاشم ۶.۷ تا دختر بود که اوایل رابطمون بدون اینکه بهش بگم ۳.۴ تاشونو زد انفالو کرد و کلا توی این ۶۰ و خورده ای فالویینگش دخترایی که بودن من بودم و یه ۲ تا دختر دیگه که میشناختمشون و خودشونم کسیو داشتن و موردی نبود 

ولی هی هر روز مثه دیوونه ها پیجشو چک میکردم و میکنم ببینم فالویینگی اضافه یا کم شده🤦🏻‍♀️🙄 که جدیدا دیدم یه دختره که نمیشناختمش اضاف شده بود که چیزیم نگفتم فقط رفت رو مخم که چند روز بعدش اون پیجشو کلا خواست کاری کنه و کلا همه فالویینگاشو انفالو کرد و حتی اون چند تا دخترو

و یه پیج پی وی هم زد که حدود ۶۰ تا فالوور و همون تعداد فالویینگ داره که تا امروز تنها فالوور و فالویینگ دخترش من بودم و امروز دیدم یه دختر دیگم اضافه شده

ایا من روانی ام یا حق دارم اینقد این موضوع رو مخمه؟🥲🤦🏻‍♀️

دوست ندارمم چیزی بگم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه الان دیگه عادی شده میگن خودش درخواست داد یا مگه چیزیه فالو کنم ولی رو مخ منم هست این موضوع اگه میخای کمتر رو مخت بره هر چقد اون دختر ب فالویینگاش اضافه میشه توهم پسر فالو کن تا بفهمه هر کاری کنه توهم عینشو میکنی 

خب حق داریولی دوس پسر ک هیچمن شوهرو بابای بچمفالویینگ دختر داره

خب چیزی به شوهرتون نمیگید؟ تا حالا اینستاشو چک نکردی بیینی موردی هست یا نه تو دایرکت حرف نامربوطی زده شده یا نه؟

متاسفانه الان دیگه عادی شده میگن خودش درخواست داد یا مگه چیزیه فالو کنم ولی رو مخ منم هست این موضوع ...

اره سر همین که عادی شده و همرو میبینم چه دختر چه پسر اینطورین نمیتونم چیزی بگم 

و این که من چون تو پیجم عکسای نسبتا بازی دارم خیلی پیویه و خودم دوست ندارم پسر غریبه تو پیجم باشه

اره سر همین که عادی شده و همرو میبینم چه دختر چه پسر اینطورین نمیتونم چیزی بگم و این که من چون تو پی ...

😑برا منم فالو داشت بعد ک گفتم بهش کلی بهونه اورد که خودشون درخواست دادن زشته و مگه کاری دارم باهاشون و اینا به پسرا بگی بدتر حساس میشن نقطه ضعفت میشه میرن رو مخت بعد کات میدونست من حساسما دیدم با 2 تا دختر میخندید لج منو در بیاره 

اوه چقدر حساسید

کسی ک خیانت کنه راحت انجامش میده

کسیم ک دوستت داشته باشه اصلا این کارو نمیکنه

همه چیز بستگی ب خود طرف مقابل داره شما با این کنترلگری و حساس بودنت رابطتتو بیشتر سمت و سوی شک میبری و نابودش میکنی 

اتفاقا بذار آزاد باشه و تو آزادی تمام دوستت داشته باشه و تعهد داشته باشه سکوت کن 

تا چیزی ندیدی و کاری نکرده بد بین و بدل نباش

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
😑برا منم فالو داشت بعد ک گفتم بهش کلی بهونه اورد که خودشون درخواست دادن زشته و مگه کاری دارم باهاشو ...

من اگه میدونستم واقعا فقط در حد فالو کردنه و کاری به کار هم ندارن و لاس دایرکتی رد و بدل نمیشه واقعا بهم مهم نبود😂چون خودمم در حد ۳.۴ تا پسر تو پیجم هستن که هیچ داستانیم نداریم 

ولی خب بحث اینه آدم نمیدونه فقط در حد فالوور فالویینگه یا حرفای نامربوطیم اون وسط زده میشه و اون دختر خطر برات ایجاد میکنه یا نه🫡

خب چیزی به شوهرتون نمیگید؟ تا حالا اینستاشو چک نکردی بیینی موردی هست یا نه تو دایرکت حرف نامربوطی زد ...

گوشیش و رمزش در دسترسمه،شده ک برم و زیر و روش کنم،،،من چیزی ندیدم،،ولی این اگاهی رو دارم اگر کاری بخواد بکنه خیلی راحت میتونه بکنه و پاکش کنه

اوه چقدر حساسیدکسی ک خیانت کنه راحت انجامش میدهکسیم ک دوستت داشته باشه اصلا این کارو نمیکنههمه چیز ب ...

قبول دارم حساسم 

ولی میدونید به خاطر چی این شکلی شدم 

چون دارم خیلی بهش علاقه مند میشم و احساس جدی ای بینمون شکل گرفته و این رو هم حس میکنم که اونم منو دوست داره 

ولی از این میترسم که خیلی عاشق و وابستش بشم و بعد ها ببینم یجا پاش لغزیده و کل احساس و وقتم صرف ادم غلط شده 

به خاطر همین اینقد کنکاش میکنم و حساسیت به خرج میدم که تا عمیق تر نشده طرفمو بسنجم ببینم واقعا متعهد هست یا نه

من اگه میدونستم واقعا فقط در حد فالو کردنه و کاری به کار هم ندارن و لاس دایرکتی رد و بدل نمیشه واقعا ...

خوب همین ادم مغزشو این افکار میخورن هی فکرای بد میکننولی خوب ترجیحا اعتماد کن اگه چیزی دیدی دیگه شک کن ولی خوب پسرام ی چیزیشون میشه ها چه دلیلی داره دختر فالو کنن حالا قبلیا اوکیه ولی بعد اینکه با تو تو رابطست لزومی نداره