2777
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 26 پست
باز کنه 😮😮😮😮بابا ول کن اینو ،برا شما مناسب نیست

میدونم سخته من حتی از دکتر زنم خجالت میکشم ولی بعضی وقتها چاره نیس باید کنار بیای فقط نمیدونم چطوری شوهرمو قانع کنم با این مسئله کنار بیاد خودم میگم چیزی نیس دکتره دیگه چشمام میبندم یه دیقه معاینه میکنه تموم میشه

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نگو بهتره بنظرم چون همه مردا رو این چیز حساسن

اخه باخودش میرم دکتر چون مطبش شلوغ نیس اگه خواست خودشم بیاد تو چی🤕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکن با خودت اینکارو .من رفتم تو نرو.مطب فوق العاده کثیف آدم هزارتا مریضی میگیره.داروهای همه مشابه از ...

ای بابا الان چیکار کنم نرم پیشش؟ رفتم مطبش دیدم قدیمیه ازمایش نوشته بود برام رفتم ازمایشگاه اونجاهم یه ساختمون قدیمی بود کسی جز من نبود خیلی خلوت بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یبار رفتم دیگه پامو نمیذارم اونجا.اتاق معاینه افتضاحه افتضاحه بدون ملافحه بدون دستکش چن نفر کنارهم دراز میکشن .از سرویس بهداشتی مطبش که نه شلنگ داره نه روشویی .واقعا باعث تاسفه .اره ازمایشم قدیمی هیشکی نیس.عزیزم هرطور خودت صلاح میدونی ولی من یه هیشکی توصیه نمیکنم.داروهایی هم ک ب اقایون میدن همه مثل هم ۳ تا دارو هست مولتی ویتامین به همه اقایون همونارو میده خودشم از همون ازمایش بقراط بگیرن همه.ازمایشگاهم همونجایی ک فقط خودش میگه برو بهترین  آزمایشگاهای تبریزم قبول نمیکنه دو باره کاری و هزینه اضافی 

جدا از بحث پولش من به ازمایشگاه هایی که معرفی میکنه اطمینان ندارم احساس کردم ازمایش همه اقایون یکی ب ...

نمیدونم که بمنم یکی معرفی کرد گفت از دکتر صراطی نتیجه گرفته از اونم پرسیدم اونم قبول کرد این کثیف بازیاش گفت بدون دستکش معاینه میکنه بدون اینکه دستشو بشوره یکی دیگرم معاینه میکنه اون میگه چون میدیدم نتیجه میگیریم تحمل میکردم بسختی این کاراشو حالا یبارم برم نمیدونم ک هیچ دکتر دیگه ای نمیشناسم کارش خوب باشه کسی نتیجه گرفته باشه دکار دانایی رفتم بفکر درمان نیست فقط میخوا ای وی اف کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778
2791