2777
2789
عنوان

همکار آقام

587 بازدید | 58 پست

سلام دوستان، من حدودای دو سالی هست جایی پاره وقت کار می کنم(کافه و اینا نیست). تو طبقه ای که من هستم قدیما فقط خودم بودم و یه همکار خانم که ما دوتا به شدت باهم راحت و اوکی بودیم، بعد یه خانم دیگه هم بهمون اضافه شد که باز هم جو خوب و اوکی بود. و اینکه بگم مدیرعاملمون هم طبقه بالاست خیلی میاد پیش ما وقتایی که کار نداره. گذشت و یکی از همکارای خانمم باردار شدن و دیگه نتونست بیاد. جای این خانم یه آقا رو اوردن. آقا از من بزرگتره ولی از اونیکی همکار کوچکتر. این از همون اول که اومد بعد یک ماه دیگه خیلی گرم گرفت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درحدی که چندبار منو با اسمم صدا کرد و من مستقیما گفتم خانم فلانی هستم. بازم یکی دوبار تو حرفاش با همکار خانمم شنیدم که میگه کیانا.

کمتر از یک هفته بعد من دیدم اینستا درخواست داده قبول نکردم خیلی هم برخورد بهم. و اینکه بگم از وقتی اومده من کلا کم حرف شدم با همکار خانم هم صحبت نمیکنم زیاد اما اون دوتا فرصتش پیش بیاد همیشه حرف میزنن

من چهارشنبه یکی از دوستای دانشگاهم که پسره اومد دنبالم از سرکار من بریم پیش بقیه بچه ها که مهمونی پایان تابستونشون بود. تازه من ۲ کوچه بالاتر سوار ماشینش شدم. نگو این اقا دیده برگشته به همکار خانمم گفته اره این دختره با این سن دوست پسر داره و بدکاره و... اصلا لیاقت منو نداشت خوب شد من درخواستشو قبول نکردم!!!!! درحالی که من اصلا درخواست ندادم اصلا با این اقا جز سلام و خسته نباشید حرف دیگه ای ندارم. من به همکار خانمم دیگه چیزی نگفتم فقط گفتم تو که منو میشناسی لازم نیست پیش پسره از من هم بخوای دفاع کنی اصلا برام مهم نیست. اما از اونروز همش ناراحتم فکرم درگیره. امروز رو حالم خوش نبود نرفتم این مرد مومن اومده تو اتاق همکارم گفته معلوم نیست آخر هفته با پسر کجا بوده که نیومده :|||||| بخدا پول نیازم وگرنه پامو اونجا نمیذاشتم. اما واقعا هم اذیتم چه کنم به نظرتون برم با مدیرم حرف بزنم اگه تونست منو ببره طبقه دیگه؟ حالم خیلی خرابه بخدا میترسم پسفردا به مدیرمون چیزی بگه اونم دیدش به من عوض شه

ببخشید انقدر نوشتم دلم پر بود

گرم گرفتن در چه حد؟ رفتار صمیمی و مثبت تو محیط کار روحیه کار تیمی رو بالا میبره در اون حد نرماله

نه من کلا مشکلی ندارم اونطوری ولی چندبار به اسم کوچیک صدا زد و اینستا درخواست داد یبارم من موهامو تازه رنگ کرده بودم انقدررر نگاه کرد بخدا کوفتم شد گفتم چه غلطی کردم

اصلا چرا باید با نامحرم خوش و بش کرد و گرم گرفت و نزدیک و صمیمی شد؟!

باز اگر همسن من بود و دوست بود باز هم من مشکلی نمیدیدم اما اقا از من ۴ سال بزرگترن من همیشه میگم آقای فلانی اسم کوچیکشم حتی نمی دونم این برگشته اینجوری می کنه اون حرف رو هم که زد بخدا جوش آوردم

اصلا چرا باید با نامحرم خوش و بش کرد و گرم گرفت و نزدیک و صمیمی شد؟!

بحث اینه که حرف زدن تو محیط کار اشکالی نداره به طور طبیعی اگر از حد خارج نشه . صحبت معمولی و روال که محیط کاری محیط غیر قابل تحملی نباشه صرفا نه صمیمی تر

بهت تهمت زده برات مهم نیس یعنی 🤔

امروز رو اصلا نرفتم سرکار خونه کلا گریه کردم معلومه که مهمه با این سر و وضع نمیدونم فردا چطور برم سر کار اما نمیدونم اگه نرم شهریه دانشگاهمو از کجا بیارم اخه