سلام خانوما چن روزه ذهنم درگیره خوشحال میشم راهنماییم کنید من و شوهرم هردومون مشکل داریم یکسالو ۳ماهه اقدامیم من تنبلی تخمدان دارم بهم دکتر مرد پیشنهاد دادن از خیلیا پرسیدم همه راضی بودن تنها مشکلی ک داره این دکتر اینه ک ماهی دوبار ویزیت میکنه یبار ویزیت یبارم وسط سیکل نمونه برمیداره که ببینه تخمک ازاد شده یا نه نمونه رو هم خودش برمیداره یعنی کامل واژنتو باز میکنه از ترشحاتش برمیداره نمیدونم چیکار کنم تصورش سخته واسم دکتر مرد ببینه ادمو شوهرمم حساسه بهش گفتم یه دکتر خوب پیدا کردم درمورد این موضوع جرعت نکردم بهش بگم
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
برای چی نمونه برداری کنه ببینه تخمک گذاری کردی یا نه، اولین باره میشنوم
تنبلی تخمدان مشکل حادی نیست که نتونی باردار بشی فقط یکم زمان بره و باید دارو بگیری و اگر اضافه وزن داری کم کنی تا باردار بشی و پیش هر متخصص زنانی هم بری همینا رو بهت میگه
بعدش این هم دکتر مامایی متتخصص زنان زیمان متخصص سقط مکرر حالا چرا اینو امدی
ببخشید عزیزم متوجه نشدم اگهمنظورت اینه بین اینهمه دکتر چرا اینو انتخاب کردم بگم بهترین دکتر تبریزو انتخاب کرده بودم که خیلی معروفه از تهران بقیه شهراهم میان پیشش بعد یکسال علاف ایشون شدن فهمیدن این دکتر اصلا روشش اینه فقط همه رو بکشونه سمت ای وی اف نمسخاد با دارو اینا کسی باردار بشه بعدش الان تقریبا یکماهی هست دنبال دکترم یه خانمی این دکترو معرفی کرد گف اگه شوهرت نساس نیس برو پیشش چون خودش نمونه برمیداره مثل پاپ اسمیر البته پیره ۸۰ سالش ایناس دیگه خودمم تحقیق کردم دیدم خیلیا نتیجه گرفتن ازش
بعضی وقتا ادم مجبوره دیگه من عکس رنگی از مثانه میخواستم بگیرم عجله هم داشتم هرجا میرفتم اصلا اون عکس رو نمیگرفتن میگفتن ما دستگاهشو نداریم اخر یه جا پیداشد گفت داریم ولی دکترمون مرده دیگه گفتم جهنم ولشر میرم پیشش.. عکس رنگی مثانه هم اینجوریه که دکتر بهت سوند وصل میکنه مثانتو پر میکنه بعد تو باید روی تخت زیر دستگاه خودتو تخلیه کنی تا اون همزمان تصویر برداری کنه دکترشم جوون بود کلی خجالت کشیدم ولی ادم هرز و چشم چرونی نبود اصلا نگاه نمیکرد سوند رو وصل کرد ملافه کشید روم حرکاتش مشخص بود جنتلمنه... ولی خب میتونستن یه دستیار داشته باشن سوند رو وصل کنه و بکشه